2777
2789
آخه خدا بفکر ما هست؟ که ما بفکر باشیم؟ فقط یه عده رو خوشبخت کرده

چرا نا سپاس هستی خدا این همه نعمت بهت داده نمی بینی فقط نیمه خالی لیوان رو میبینی. بعدشم این دنیا امتحان و سنجش هست . خدا هر کسی رو با یه چیزی امتحان میکنه . بعضیا رو با پول امتحان میکنه بعضیا رو با بی پولی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون کسی که خودکشی میکنه واقعیت زندگی و درون خودش رو درک نکرده و قطعا اونطور که باید زندگی نکرده در جهت تعالی روح خودش 

بخاطر همین تو ابعاد کارمایی عذاب میکشه تا دوباره به این دنیا برگرده ولی احتمال زیاد در شرایطی بدتر از زندگی قبلی خودش

چون خدا جون رو داده و خدا هم باید بگیره اگه مطیع پروردگار باشی باید طاقت بیاری تا زمانش برسه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

خودکشی یعنی ته نا امیدی..... 

ناامیدی به درگاه خدا گناه بزرگیه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دقیقا هیچی نداد  الانم داره منو کچل میکنه اونم کچلی ارثی که هیچکس تو فامیل نداره

منم ریزش مو ارثی دارم موهای جلوم خیلیش رفته البته رفتم مزوتراپی دکتر گفت که برای خانم ها موها برمیگرده حتی اگه ارثی باشه اون برای مرد هاست که برنمی‌گرده  موهام خیلی بهتر شده بود ولش کردم بعدشم توی فشار و استرس بودم بد شد دوباره قرارع دوباره برم . 

مال من چون موهام بد شده بود دکتر گفت همراه باید بیای تا ۸ ماه قرصاش و اسپری ها هم نمیزدم حتی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

تو دین اسلام همه چی حرامه جز رنج کشیدن

لطفا به گند نکش دین رو با این جملت شما یه منع خدا جوری گندش میکنین انگار همه چی حرامه کی گفته رنج کشیدن حرام نیست ؟؟ 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
چرا نا سپاس هستی خدا این همه نعمت بهت داده نمی بینی فقط نیمه خالی لیوان رو میبینی. بعدشم این دنیا ام ...

دلم نمیخواد ناسپاس باشم دلم نمیخواد اینجوری بگم ولی خود خدا باعثش شد با ندیدن من با نشنیدن صدام 

من از نظر اعتقادات و فلسفه هیچ جوابی برا این سوال ندارم ولی یه چیزی که همیشه خودم بهش فکر میکنم اینکه این فرصت خواسته یا ناخواسته بهمون داده شده و چقدر قشنگ میشه اگه یه روز برگردم به عقب و بگم با وجود اون همه سختی چه قشنگ ساختم آخرشو:)

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من زنیب نیستم ایوب نیستم  من همه کشیدینی ها رو کشیدم بی پولی بی پدری زخم زبون فقر بدخبتی بی پول ...

منم همچین بی درد نیستم ، منم پدر دارم عین نداشتن !!! منم تهمت بیجا زدن بهم ، ایی بابا ولش کن منم بد بختم یه جورایی اما امیدم به خدا هست ، دوسال پیش رفتم خودمو از ارتفاع پرت کنم که بمیرم  یک قدم فاصله مونده بود با پرتگاه شوهرم منو گرفت نزاشت بمیرم ، الان خدارو شکر میکنم که منو گرفت نزاشت خودکشی کنم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊