2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون بدبختی مقطعی و گذراس من خودم ی سال پیش بلند شدم جعبه داروهام اوردم که خودکشی کنم ولی ی لحظه دلم برا بچه هام سوخت دلم لرزید ... 

الان میگم خدا رو شکر خودکشی نکردم نگرشم به زندگی عوض شده و حس بدبختی پارسال را ندارم

عزیزم چرا خودکشی؟خداگفته ناامیدی بالاترین گناست.من خودم تو منجلابی گیرکردم یعنی همه جور جسمی روحی مالی تحت فشارم مریضی بچم خودم ولی نگم غم عالم تو دلمه ولی خودمو سپردم به خدا امروز رفتم دعای عرفه .امشب اشک بریز امام حسین مظلومه درست میکنه.اینم بگم مذهبی نیستم اما میخوام بیام در خونه خدا ازهمه جابردیم فقط خودش میتونه نجاتم بده

چون اون لحظه که فکر خودکشی میاد سراغت از همه چیز ناامیدی و قطعا این مشکلات رفتنیه اما همین که فکر کنی خودکشی حرام هست بر مشکلاتت غلبه میکنی و روزهای خوب میاد سراغتو. خداروشکر میکنی که این کارو نکردی

جواب نداد

تو نا امیدی 🥲

ولی خود کشی نکن که دیگه خدا هم بهت کاری نداره تو یه یک تاریکی بی نهایت بی انتها رها میشی با کلی ترس و عذاب 

هرچی خدارو صدا کنی دیگه کاری باها نداره !!!!! 

بیا تو ذهنت عاشورا رو تصویر سازی کن حضرت زینب را ببین چه درد و رنجی کشید چه ستم ها که ندید و نچشید

تو که از ایشون بد تر نیستی 

صبر داشته باش به خدا توکل کن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

آره چون داریم جون میکنیم بعضیا مون 

فلسفه دنیا همینه . حدیث از پیامبر میگه ان الدنیا جنه الکافر و سجن المومن. یعنی دنیا بهشت کافر و زندان مومن است . بهشت حاصل سختی و تحمل هایی دنیاست.

تو نا امیدی 🥲 ولی خود کشی نکن که دیگه خدا هم بهت کاری نداره تو یه یک تاریکی بی نهایت بی انتها رها ...

من زنیب نیستم ایوب نیستم  من همه کشیدینی ها رو کشیدم بی پولی بی پدری زخم زبون فقر بدخبتی بی پولی گرسنگی تحقیر بسمه

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

عزیزم وقتی خودکشی میکنی که رحمت خدا ناامید بشی 

و از نظر من ب این دلیل گناه میشمارن که از رحمت خدا کاملا ناامید میشی و بنظر من تعریف قشنگی هست 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 
فلسفه دنیا همینه . حدیث از پیامبر میگه ان الدنیا جنه الکافر و سجن المومن. یعنی دنیا بهشت کافر و زندا ...

دیگه بس، که نحمل کردم دارم روانی میشم نامه بستری میخواست دکتر واسم بنویسه