2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا خودمم معتقد و مذهبیم اما انقد بم فشار اومده میگم خودکشی کنم میرم جهنم و قطعا جهنم بهتر این دنیاس🥲

سخت است بخندی دلت غم زده باشدهر گوشه ای از پیرهنت نم زده باشدسخت است به اجبار به جمعی بنشینی                    وقتی دلت از عالم و آدم زده باشد

چون تو خلقت خودمون اختیاری نداریم پس حقی هم نداریم خود کشی کنیم😊 بنظر من البته

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

گناه کبیره اس 

من ی بار ناموفق داشتم 

الان اگ بکنم و موفق شم مطمئنم خدا کاری ندارع میگه تو آنقدر اون دنیا کشیدی نیازی ب جهنم نداری)🙂

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+

۱.قتل نفس 

۲. نا امیدی از درگاه خدا

۳. گرفتن حق زندگی از خودمون 

۴.اثرات وضعی و روحی که برای خانواده و بازمانده ها ایجاد میشه و....

همه اش از گناهان کبیره اس و بزرگترین گناه مورد دومه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه آشناهای ما خودشو کشت رفت کما موقتا،از کما اومد بیرون التماس دکترا میکرد توروخدا نذارین بمیرم... چیزای که من دیدم اون دنیا وحشتناکه... بنده خد دوروز بعد به رحمت خدا رفت

خیلی بده خیلی

والا خودمم معتقد و مذهبیم اما انقد بم فشار اومده میگم خودکشی کنم میرم جهنم و قطعا جهنم بهتر این دنیا ...

منم به این نتیجه رسیدم

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

چون خدا جون داد  خودشم باید بگیره حق دخالت نداریم وسلام

اگه حق دخالت نداشتیم اختیارشو نمیداد دست خودمون ،میتونه برای این باشه که به این نتیجه برسیم که نباید انجامش بدیم

وقتی خودکشی میکنی یعنی دیگه به خدا ایمان نداری و کامل ازش قطع امید کردی واسه این حرامه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩