2777
2789
نا امید شدیم دیگه که به این فکر افتادیم 

هر جا هر لحظه امید به خدا هست 

میگن ی جنگل بوده باران نمی اومده حیوناش جمع میشن و قرار میشه آهو بره بالای کوه و از خدا درخواست بارون کنه بهش میگن اگه قرار نیست بارون بیاد ی نشونه برا ما بفرست 

آهو میره بالای کوه فرشته خدا به‌ش میگه باران نمیاد و... 

آهو نشونه نمیده و تا از کوه بیاد پایین ب خدا امید داشته 

تا میرسه دم کوه بارون میگیره 

فرشته ب خدا میگه پس چرا بارون بارید خدا میگه چون ااهو تا آخرین لحظه به من امید داشت 

امید داشته باش خدا خودش بلده چجور درست کنه 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ریزش مو ارثی دارم موهای جلوم خیلیش رفته البته رفتم مزوتراپی دکتر گفت که برای خانم ها موها برمیگر ...

اطرافیان داشتین کچلی 

آخه من همه کار کردم مزو........... ولی ریزش قطع نمیشه 

والا خودمم معتقد و مذهبیم اما انقد بم فشار اومده میگم خودکشی کنم میرم جهنم و قطعا جهنم بهتر این دنیا ...

من و شما جهنم را ندیدیم فقط شنیدیم چه جای بدی هست افسوس و صد افسوس که انسان دلش میخواد بره جهنم تا ازین دنیا راحت بشه درحالی که میتونه این دنیا را هم بهشت کنه با خودکشی جهنم را خریدی

لطفا به گند نکش دین رو با این جملت شما یه منع خدا جوری گندش میکنین انگار همه چی حرامه کی گفته رنج کش ...

والا بخدا 

انسان هم آرزوست!

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

لطفا به گند نکش دین رو با این جملت شما یه منع خدا جوری گندش میکنین انگار همه چی حرامه کی گفته رنج کش ...

شما خودت یه بار بشین لیست کن ببین چقد محدودیت گذاشته و متاسفانه اجباریه نه اینکه هرکسی خودش به یه نتیجه ای برسه:)

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
اطرافیان داشتین کچلی  آخه من همه کار کردم مزو........... ولی ریزش قطع نمیشه

بابام جلو موهاش تا عقب کچله . 

دکتر که رفتم سریع گفت ارثیه ریزش موهات ‌‌ . مزو خوب رفتی ؟ مواد ما ( منو ابحیم دوتامون اینحوری شدیم ) از فرانسه بود ( البته متخصص اینو می‌گفت) 

اولاش زیاد مشخص نیست . ریزش فکر کنم با اسپری و قرص کمتر بشه .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

دلم نمیخواد ناسپاس باشم دلم نمیخواد اینجوری بگم ولی خود خدا باعثش شد با ندیدن من با نشنیدن صدام  ...

خدا حواسش به همه ی ما هست . این ما هستم که با گناهان و معصیت هایی که میکنیم خدا را از خودمون دور می کنیم . خود خدا میگه اذکرونی اذکرکم . یعنی منو یاد کنید شما را یاد میکنم . البته یاد خدا فقط در نماز و روزه و...نیست . در تمام کارهای زندگی باید یاد خدا باشیم

مگه من به گند کشیدم 

من منع خدا نیستم من اول کسی بودم که چادر از سرم نمی‌افتاد موهام رو نامحرم ندیده بود

و نمازم هیچوقت قضا نشده بود

و عضو بسیج

ولی از سال ۱۴۰۱ تو اون اتفاق که کلی آدم از جمله دوستم که کشته شد و بعضی از حقایق رو فهمیدم کلا متنفر شدم از دین

این آدما به اسم خدا هرکاری که بخوان میکنن و روی کارای کثیفشون اسم دین رو میزارن

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
من و شما جهنم را ندیدیم فقط شنیدیم چه جای بدی هست افسوس و صد افسوس که انسان دلش میخواد بره جهنم تا ا ...

هعییییییی🥲

سخت است بخندی دلت غم زده باشدهر گوشه ای از پیرهنت نم زده باشدسخت است به اجبار به جمعی بنشینی                    وقتی دلت از عالم و آدم زده باشد