2777
2789

واسه چی گرفتی؟صفحات رشد؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی سنت کمه برو فیوزتراپی خوب میشی . فیوزتراپی و استخر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببین

خب زانوت چیشده😐

واسه چی رفتی عکس کرفتی

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

سلام عزیزم خوبی سنت کمه برو فیوزتراپی خوب میشی . فیوزتراپی و استخر 

سلام عزیرم توبهتری؟

من هنونمیتونم چهارزانودوزانوبزنم قفل میشه

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

استخوان هات که سالم بنظر میان و شکستی و ترک ندارن. ساییدگی مفصل نداری؟

فککنم دارم ۲۱سالمه 😭😭تواین سن

سلام عزیرم توبهتری؟ من هنونمیتونم چهارزانودوزانوبزنم قفل میشه

من عکست دکتر نشون دادم گفت سنش کمه و خونش خوبه و پی ارپی ترمیم میشه چون پی آر پی خون خودت میگیره هرچی جوون تر بهتر . فیوزتراپی هم برات خوبه .برو این بار با ارتوپد مشورت کن بگو من نمیتونم دست رو دست بزارم سن بالا ارترزو بشه برام یا فیوز یا پی ارپی اگ بدردت میخوره انجام بدن بازم تشخیص دکترت مهمه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من عکست دکتر نشون دادم گفت سنش کمه و خونش خوبه و پی ارپی ترمیم میشه چون پی آر پی خون خودت میگیره هرچ ...

میرم واسهوماه بعدنوبت دارم

شمابهتری

میرم واسهوماه بعدنوبت دارم شمابهتری

کامل خوب نشدم بهترم استخر میرم .بینم تا یک ماه دیگ چطور میشم دکتر گفت یک ماه طول می‌کشه تاثیر ببینی کرده یانه .ولی تو خیلی جوونی اگ بدادش برسی زود خوب میشی 

فککنم دارم ۲۱سالمه 😭😭تواین سن

ربطی به سن نداره عزیزم. من خودم در سن ۲۳ سالگی بخاطر کوهنوردی، فشار زیادی روی زانوم آوردم، مدتی بعد ورم کرد و آب آورد و بعد درد بدی هم داشت. رفتم دکتر ، فهمیدم زانوم صدا میده. دکتره mri نوشت برام و وقتی بررسی کرد گفت مینیسک زانوم دچار پارگی خفیف شده. 

حالا نمیگم، تو مشکل منو خدای نکرده داری، ولی ببین اگر درد و ورم داره ، بری mri ، چون با mri قشنگ التهاب و آسیب دیدگی داخل مفصل دیده میشه.