2777
2789
ربطی به سن نداره عزیزم. من خودم در سن ۲۳ سالگی بخاطر کوهنوردی، فشار زیادی روی زانوم آوردم، مدتی بعد ...

چیکار کردی خوب شدی منم به زانوم فشار آوردم اولش شروع کرد صدا خوردن بعد دردش میزد ماهیچه .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ربطی به سن نداره عزیزم. من خودم در سن ۲۳ سالگی بخاطر کوهنوردی، فشار زیادی روی زانوم آوردم، مدتی بعد ...

میرم حتماااا ام ارای 

الان بهترید؟

زانوتونم قفل میشد

خدایاشکرت 🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی خوب شدی منم به زانوم فشار آوردم اولش شروع کرد صدا خوردن بعد دردش میزد ماهیچه .

دکتر گفت مینیسک یه بافت بدون رگ هست و درمان نداره. تنها کاری که گفت باید انجام بدم بعنوان درمان، بدنسازی تو باشگاه با وزنه و دستگاه هست. گفت باید عضلات چهارسر زانو رو تقویت کنی و هفته ای چند بار زیر نظر مربی، تمرین بدی تا فشار از روی مفصل زانو برداشته بشه. گفت با دمبل سبک اول شروع کنم. 

من بعد از ۸ ماه که دردام کم شد  رفتم باشگاه و خیلی مواظب بودم فشار نیارم. الان چون حامله شدم، دیگه نمیرم ولی اون مدت خیلی خوب شد بودم و درد کامل از بین رفت 

میرم حتماااا ام ارای  الان بهترید؟ زانوتونم قفل میشد

اره ، قفل میکرد، انگار زیرش خالی میشد. حالا انشالله که از تو چیزی نباشه عزیزم. دکتر ارتوپد گفت درمان افرادی با مشکل  من ورزش فقط ورزش بدنسازی و کار با دمبل تو باشگاه هست. و اثر مثبت داره

دکتر گفت مینیسک یه بافت بدون رگ هست و درمان نداره. تنها کاری که گفت باید انجام بدم بعنوان درمان، بدن ...

الان درد دارین یعنی .اره دکتر به منم گفت برو بدن سازی دقیق همین که شما گفتی ولی ترسیدم برم فعلن استخر میرم پی ار پی هم دو جلسه انجام دادم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید