2777
2789
عنوان

طلاق

286 بازدید | 50 پست

تصمیم به طلاق دارم راهی هست که بتونم بچه 9 ماهه رو پیش خودم نگه دارم اونایی که تجربه دارین بیایین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه تا ۷ سال پیش مادره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تا ۷سال حضانت با مادره

خب بعد چی میشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
بچه تا ۷ سال پیش مادره

خب بعد چی میشه

خب بعد چی میشه

فک کنم پیش باباش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

لعنت ب این قانون بی در و پیکر...زن وقتی طلاق بگیره باید از مهریه اش بگذره بچه روبا  حضانت قانونی میدن ب پدر و زن فقط این مدت اومده بود برا مرد بچه بیاره و قناعت کنه تا مرد جمع کن صاحب زندگی و پول و خونه و ماشین بشه اخرسرم بگن هرررری

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

لعنت ب این قانون بی در و پیکر...زن وقتی طلاق بگیره باید از مهریه اش بگذره بچه روبا  حضانت قانون ...

همینو بگو حالا هزارتا مریضی و افسردگیم میگیرن زنا اینم روش

لعنت ب این قانون بی در و پیکر...زن وقتی طلاق بگیره باید از مهریه اش بگذره بچه روبا  حضانت قانون ...

ههه همینه دیگه مامانم میگم طلاق بگیرم میگه. دلم برای بچت میسوزه بی مادر بزرگ بشه به فکر من نیست که دارم سختی میکشم

ههه همینه دیگه مامانم میگم طلاق بگیرم میگه. دلم برای بچت میسوزه بی مادر بزرگ بشه به فکر من نیست که د ...

اصلا نمیگم همه همینن ها هستن زنایی ک واقعا ب حقشون تو زندگی زناشویی ..حق مادری و حتی حق بعداز طلاق رسیدن ولی واقعا چند درصد

فک کنم پیش باباش

یعنی راهی نیست بچه پیش مادر باشه

اصلا نمیگم همه همینن ها هستن زنایی ک واقعا ب حقشون تو زندگی زناشویی ..حق مادری و حتی حق بعداز طلاق ر ...

اره بابا مامانم میگه واستا خونه رو بزنه به اسمت بعد میگم اون نمیزنه منم نمیتونم وایسم

همینو بگو حالا هزارتا مریضی و افسردگیم میگیرن زنا اینم روش

آره بخدا..بنظرت چندتا زن فقط بخاطر اینکه نمی‌دونم بعدطلاق چی ب سر بچه هاتون میاد میمونم و میسازن...بنظرت اگه مهریه هر زنی بعد طلاق تمام و کمال بهش داده بشه و همون‌طور ک حضانت برای مرده ب طور مساوات برای زن هم باشه چندتا زن الان شورای عوضیشونو تحمل میکنن