2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 50 پست
بله خوشبختانه

خدا ب هرچی میخوای برسونمت انشالله ...ی خبر خوب بهم دادی البته من قصد طلاق ندارما ولی ازین ک شنیدم قانونش اینه خوشحال شدم فک میکردم بعد۷سال تا۱۸سالگی با پدره

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بچه دار شدی؟انگار دخترت کوچکه...نمی‌خوای کمی صبر کنی شاید دخترت نجات داد زندگیتو برا تموم کردن ...

اره دخترم 9 ماهشه نمی‌دونم باید فکر کنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
اره دخترم 9 ماهشه نمی‌دونم باید فکر کنم

آره بیشتر فک کن..نمیگم خودتو فدا کن اصلا ...ولی ب دختر نازم فک کن ..شما شوهرت بد بود نذار دخترت وقتی بزرگ شد بگه مامانم بد بود..بخاطر من واینسااد ب خاطر من جنگید ی مدت بمون ببین چی میشه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

اسی منم دوس دارم طلاق بگیرم ولی دخترم دست و پام رو بسته،نمیتونم دل بکنم ازش ،

بیشتر موردای خیانت موقع بارداری خانما استارت می خوره متاسفانه ، درباره چرایی مسئله هم خودمون بهتر می دونیم، چیزی نگم بهتره

اسی منم دوس دارم طلاق بگیرم ولی دخترم دست و پام رو بسته،نمیتونم دل بکنم ازش ،

منم همینم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
بیشتر موردای خیانت موقع بارداری خانما استارت می خوره متاسفانه ، درباره چرایی مسئله هم خودمون بهتر می ...

شوهرمن هول ترین هیز ترین کثافت ترین موجوده روی زمینه به همه چشم داره چه دوست چه غریبه چه فامیل.کاش بمیرم راحت بشم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

معتاد هست؟ دست بزن داره؟

معتادذنیس دست بزن دارت

مشکل من خیانتشه.مشکل شما چیه.،؟

توجه محبت دست بزن بد دهنی هنوز یه عالمه دیگم هس

مشکل من خیانتشه.مشکل شما چیه.،؟

من اگه خیانت میکرد که قید بچه رم میزدم