2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 50 پست
سعی کنید طلاق نگیرید، بچه تا ۷ سال پیش شماست، طفلکی بعد چی کار کنه!

من چیکار کنم دارم عذاب میکشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا مامانم میگه واستا خونه رو بزنه به اسمت بعد میگم اون نمیزنه منم نمیتونم وایسم

اگه بزنه ک خوبه میتونی مهریتو بگیری؟اگه آره و اگه واقعا نمیتونی بسازی با شوهرت آره جداشو .‌‌واقعا بچه ی مادر با انرژی و موفق و بیشتر لازم داره تا مادری ک دایم افسرده است و زیر بار مشکلات زندگی کمر خم کرده

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

مگه مشکلت با شوهرت چیه که همچین تصمیمی داری

دیگع مشکل دارم فکر کن بزرگ اینجا نمیتونم بگم میخوای بفهمی درخواست بده تا بگمت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
اگه بزنه ک خوبه میتونی مهریتو بگیری؟اگه آره و اگه واقعا نمیتونی بسازی با شوهرت آره جداشو .‌‌واقعا بچ ...

اگه بچه رو نده چی

تا ۹ سالگیش صبر کنید تا از حضانت در بیاد بعد طلاق بگیرید ، اینجوری می تونه بیاد پیش شما

مگه میشه چجوری؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

تا ۹ سالگیش صبر کنید تا از حضانت در بیاد بعد طلاق بگیرید ، اینجوری می تونه بیاد پیش شما

واقعا بعد۹سال از حضانت درمیاد دختر بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک کنم ۱۸سالگیه ها

اگه بچه رو نده چی

نمیدونم ...خودم هروقت ب این نتیجه ها میرسم همین سوال ترمز دستی حرکتمو می‌کشه 

یعنی 9 سال صبر کنم

بله دختر ۹ پسر ۱۵

اگه واقعا اینجوری باشه ک عالیه...یعنی اگه دختر۹ساله بگه مادرمو می‌خوام دادگاه حضانتو میده ب مادر

یعنی 9 سال صبر کنم

تازه بچه دار شدی؟انگار دخترت کوچکه...نمی‌خوای کمی صبر کنی شاید دخترت نجات داد زندگیتو برا تموم کردن هیچ وقت دیر نیست مخصوصا برای مادری ک همیشه خودشو قربانی بچه میکنه