2777
2789

فقط منم که آرایشگر نشدم😐

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بارها راجب سختیای رشته ارایشگری تاپیک زدم

هدفم این بوده امثال شماها از هول حلیم تو دیگ نیوفتین

یخدا نیاین راهی که روندگان اون بیشمارن به وعده ی پول

به زبان ساده هم پولتون میره هم دهنتون سرویس میشه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
آرایشگری درآمد زیادی داره ولی حس میکنم افراد میرن اون جو اصلا عوض میشن پوچ و سطحی  میشن  ...

کسی با رفتن به رشته ارایشگری پوچ و سطحی نمیشه

من هزاران هزار ادم پوچ و سطحی دیدم که ارایشگر نبودن ولی بدون اطلاعات راجب شغل بقیه نظر دادن

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
کسی با رفتن به رشته ارایشگری پوچ و سطحی نمیشه من هزاران هزار ادم پوچ و سطحی دیدم که ارایشگر نبودن و ...

عزیزم پر درآمد ترین لاینش چیه؟

من برا شغل دانشجویی احتمالا برم سمت ارایشگری🥲 و اینکه اگ بخوام تو حیطه میکاپ فعالیت کنم چجوریه آموزش و اینا؟ و کی ب درآمد میرسه؟

🩹💚I'm healing 

عزیزم پر درآمد ترین لاینش چیه؟ من برا شغل دانشجویی احتمالا برم سمت ارایشگری🥲 و اینکه اگ بخوام تو ح ...

هیچ وقت به درامد نمیرسه خودتو خسته نکن

ارایشگری یه شعل جداس فک کردی کار راحتیه که در کنار یه چیز دیگه ادامش بدی و فکر کنی واااااای الان پولدار میشم؟

زرشک

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
هیچ وقت به درامد نمیرسه خودتو خسته نکن ارایشگری یه شعل جداس فک کردی کار راحتیه که در کنار یه چیز دی ...

میدونم هر کاری سختی خودش و داره..

ولی زیاد دیدم کارشون میگیره ( البته میکاپ ارتبست بودن) .

باش ممنون.

🩹💚I'm healing 

عزیزم پر درآمد ترین لاینش چیه؟ من برا شغل دانشجویی احتمالا برم سمت ارایشگری🥲 و اینکه اگ بخوام تو ح ...

سرمایه زیاد میخاد هزینه کلاسا بالاعه دست بالای دست زیاده

باید چندین سااال زحمت بکشی رایگان کار کنی وردستی کنی هفت هشت ساعت هرروز سرپا بایستی

همه ادمایی که میرن سمت ارایشگری ۸۰ درصد ارایشگر نمیشن

شماهم به وعده پول نیا

گول حرفای چندتا بلاگر و ارایشگرای دروغگو رو هم نخور

همه اینا رویافروشیه که پولتو از چنگت دربیارن

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
میدونم هر کاری سختی خودش و داره.. ولی زیاد دیدم کارشون میگیره ( البته میکاپ ارتبست بودن) . باش ممن ...

من میگاپ ارتیستم یک ساله دارم دستیاری میکنم

کو درامد

هرچی دارم و ندارم میدم وسایل گرون میخرم ده نوع پرایمر ده نوع کرم پودر کانتور خشک کانتور چرب نزدیک بیست تا پلت سایه

هرکدوم از سایه های گلیتریم دوتومن پولشه

درامد کجا بود خواهرم

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
سرمایه زیاد میخاد هزینه کلاسا بالاعه دست بالای دست زیاده باید چندین سااال زحمت بکشی رایگان کار کنی ...

اوم درسته..

راستش خیلی ب میکاپ عادی علاقه ندارم بیشتر کاسپلی و اینا خوشمه و واقعا نمیدونم آموزشش و چجوری پیگیری کنم😂

🩹💚I'm healing