2821
2789
عنوان

ظرف سفالی

2590 بازدید | 9 پست

بچه ظرف سفالی خریدم برا ابگوشت یا خورشت چیزی درست کنم داخلش ولی میترسم بشکنه بعضیا میگن رو گازی که صفحش شیشه ای باشه میشکنه 

بعد چجوری باید اب بندیش کرد من اینارو نمیدونم موندم داخلش غذا درست کنم یا نه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای اب بندی با دنبه چرب کن دوساعت بذر توی افتاب 

برای پخت و پز یه قابلمه تا نصف اب کن بذار ر وی گاز یا توی فر و دیزی سفالی رو بدار توش 

اونایی که مستقیم روی شعله بشه بذاری گمج های رشتی هست که اونم بعد یه مدت ترک ترک میشه 

من یه مدت جوگیر بودم شش هفت تا قابلمه سنگی و سفالی و گمج خریدم باهاش پخت و پز کردم ذوقم تموم شد حوصلمم سررفت  الان افتاده توانباری 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

برای اب بندی با دنبه چرب کن دوساعت بذر توی افتاب  برای پخت و پز یه قابلمه تا نصف اب کن بذار ر ...

یعنی قبلی هر بار که بخوام چیزی داخلش بپزم باید بزارمش داخل آب بعد غذا داخلش درست کنم ؟ بعد چقدر باید داخل اب باشه

یعنی قبلی هر بار که بخوام چیزی داخلش بپزم باید بزارمش داخل آب بعد غذا داخلش درست کنم ؟ بعد چقدر باید ...

اره عزیزم هرچی میخوای بریز توش بعد بذار توقابلمه ای که تا نصفه پرابه بدار روی گاز و بذار مواد غذاییت بپزه روشش همینه هربار 

مستقیم بذاری ترکیده رفته هوا 

اوناییم که تودیزی سرا میری میبینی میذارن روی صفحه یا منقل با فاصله با شعله کف صفحه هم اب میریزن اگه توجه کنی 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

اره عزیزم هرچی میخوای بریز توش بعد بذار توقابلمه ای که تا نصفه پرابه بدار روی گاز و بذار مواد غذاییت ...

ببخشید متوجه نشدم یعنی قابلمه سفالی داخل یع قابلمه پر اب دیگع بزارم بعد همینجوری تا اخر کار که غذا جا میفته داخل اب باشه چقدر سخته اینجوری فکر نمیکردم اینجوری باشه با خودم میگفتم میزاریش رو گاز دیگه تمام😐