2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرت میگی خیانت میکنه،خانوادت میگی میگن حق برگشت نداری ،داری اقدام میکنی که باردارشی،نکن خواهرمن پیشگیری کن تو موقعیت خوبی نیستی ،زندگیت مشکل داره شوهرت میگی خیانت کاره ،بچه مال زندگیه گل و بلبل وشوهره خوبه خواهشا پیشگیری کن بچه داری بچت هم مثل خودت عذاب میبینه شوهرت نمیتونه پدرخوبی واسه بچت باشه طلاقم بگیری با بچه خانواده راهت نمیدن آواره میشی همین الانم قبولت نمیکنن

نمیتونم خانوادم کسی پشتک نیست حتی بگو یک نفر 

خانوادت پشتت نباشه خودت میتونی از پس خودت بربیای عزیزم به تواناییا خودت اعتماد کن ی زن اگ بخاد قدرتمند تر از ی مرده برو با ی وکیل خوب حرف بزن یا شکایت کن یا حق طلاقو بگیر خونه ای چیزی از شوهرت بگیر ب نامت بزنه ک بعدا حتا جدا شدی جایی داشته باشی مهرتم میتونی بزاری اجرا و بگیری 

شوهرت میگی خیانت میکنه،خانوادت میگی میگن حق برگشت نداری ،داری اقدام میکنی که باردارشی،نکن خواهرمن پی ...

اره صدرصد اون قبل اینکه خیانت ببینم الان بود فکر کردم آدم شده کاری کرد صدرصد بهش اعتماد کردم اما باز خیانت دیپگ گوبخورم بچه بخوام 😔

روپای خودت وایسا جداشو برو سرکار باهیچ مردی هم وارد رابطه نشو به هیچ عنوان به صلاحت نیست

من از همه مردا متنفر شدم خانوادم خوب بودن تا الان هزار بار رفته بودم 😔