ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پز که میدن طبیعیه ولی همیشه جدی نیست یعنی مثلا میگه آره دختره عاشقمه بعد وقتی خود دختره به شوهرم نزدیک میشه شوهرم ازش فاصله میگیره و بهش میفهمونه توی رابطس
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
شوهر من دنبال تحریک حسادتم نیست ولی تا الان چند بار شده که بهش نخ دادن. ی خونه تازه خریدم ۲ تا مستاجر داره هر دوشون طلاق گرفتن یکی با بچش زندگی میکنه یکی با مادر و برادرش. خدا لعنت کنه هردوشون رو به هر روشی نخ میدن. یکیشون که تازگیا گورش رو گم کرد یکی دیگشونم من گفتم ناراضی هستین برین ازینجا هی زنگ نزنین فلان چیز خرابه بیا درستش کن