2777
2789
پز که میدن طبیعیه ولی همیشه جدی نیست یعنی مثلا میگه آره دختره عاشقمه بعد وقتی خود دختره به شوهرم نزد ...

کجاش طبیعیه ؟ رفتار خیلی بچگونه چیپیه

والا اونجور باشه زنم میتونه تلافی کنه و بگه مرد هایی منو میخوان مگه چیمون از اونا کمه

خب نباید بهش بگی رفتارش زشته و کارش بچگونه هست ؟ والا اونجور باشه زنم میتونه تلاقی کنه و بگه مرد ها ...

ن من همون موقع نمیگم صبر میکنم چندوقت بعد میگم اون ادمهایی که خیلی بچن دائم میخوان حس حسادت همسرشون را تحریک کنن و نمیدونن چقدر کارشون زشت و بچه گانه اس ...خودش هم میفهمه به در میزنم که دیوار بشنوه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش طبیعیه ؟ رفتار خیلی بچگونه چیپیه والا اونجور باشه زنم میتونه تلافی کنه و بگه مرد هایی منو می ...

خب برای لوس بازی و بچه بازی میگه منم به شوخی میگم مثلا پسر فلانی عاشقمه بعدش دعوا سوری میکنیم و خوش میگذره 

مگه چیکار میکردن ؟

میگم که ی سره زنگ میزنن آقای فلانی فلان چیز این خونه خرابه ما هم که میدونین مردی توی خونمون نیست شما بیاین درستش کنین... طبقه بالایی که بنگاهی هم میگفت دنبال یکی میگرده ساپورتش کنه. ولی طبقه پایینی خودش خوبه مادرش ی سره نخ میده دخترم طلاق گرفته خدا دامامو لعنت کنه ما تنها شدیم و....

خوشبحالت که شوهرت عاقله

شما سعی کن خودتو حساس نشون ندی. بعضی وقتا مردا خوششون میاد لج خانوما رو دربیارن عمدا این چیزا رو میگن. شما وقتی حساسیت نشون بدی اون به خواسته‌ش میرسه و بازم تکرارش میکنه. نه عصبانیتتو نشون بده نه از شوخیش استقبال کن.