2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من رژیم فست دارم میگیرم ونتیجه خوبیم گرفتم تودوهفته سه کیلو کم کردم

چند روز در هفته فست میگیری 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
 لطفا به منم بگو چطوریه ؟ منم رژیم شما رو بگیرم . دستورشو از کجآ بگیرم؟

نگا مثلا صبحانه روزای اول رژیمت قشنگ بخور مثال میزنم دوتا تخم مرغ نیمرو کن با نصف نون لواش و بخور،البته به مرور اشتهات کم میشه و یکی دوهفته بعد میبینی نمیتونی این همه بخوری وکمترمیشه من الان یه تخم مرغ و یک چهدرم نون لواشو مثلا میخورم 

بعد برا ناهارت هفته اول از ۵ قاشق شروع کن ۵ قاشق سرپر برنج بخور که اینم به مرور کمترمیشه

شام یه لیوان شیر وتمام چای هم بدون قند بخور 

خمراه غذات سبزی و سالاد زیادبخور 

قبل از شروع صبحانه یک لیوان اب گرم بخور بعد شروع کن

صبحانه خیلی مهمه چون انرژی بدنتو تا اخرشب حفظ میکنه حتما بخور وحذفش نکن

میوه هایی مثل گوجه سبز وآلبالو هم چربیسوزی میکننا مثلا من خودم گاهی درطول روز ۳۰ تااینا گوجه سبز میخورم هم خونسازه هم پوستو روشن میکنه ونمیزاره صورت تیره بشه بخاطر رژیم وهم فوق العاده چربیسوزی میکنه وشکم پرکنه

نعنا هم بگیر قشنگ پاکش کن بشور باهمون ساقه هاش دمنوش درست کن بخور هم نمیراره معده درد بشی هم اشتهارو کم میکنه و حس سیری میده بهت

روزی یه نیم ساعتم براخودت قربده برانتیجه بهتر 😄

هروقت حس گشنگی داستی مثلا شب بود رژیمتو نشکن یه لیوان چای نعنابخور آب رو آتیشه یا کاهو خورد کن بشین بخور کلا حس گشنگیت میره 

حله هوله روهم کلا حذف کن تنفلات مضرر نخور کلا 

خییلی سریع به وزن دلخواهت میرسی

کلا دارم فست میگیرم گاهی کلا دوقاشقم ناهارشام نمیخورم کلا میوه و چای و مثلا یدونه خرما و کاهو این چی ...

آها خوبه

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
منم ۱۶۴ام ولی وزن هدفتون خیلی کمه ها شما ۵۵ باشی اوکیی عزیزم

میخوام خیلی اسکینی باشم الانم چاق نیستم فقط توپرم