2777
2789
عنوان

❤️من دوست دارم اینطور مادری باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 42 پست

من تقریبا همین جوری ام.با این تفاوت که نمیتونم ب آدما اعتماد کنم.دوست صمیمی ندارم.تنهاییم و دوست دارم.خودم و با همین کارایی که گفتی سرگرم میکنم+عشق با بچه هام

حوصله رفیق بازی ندارم.با خانواده خودم بیشتر بهم خوش میگذره.

بعنی کارم اشتباهه؟🤔

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تقریبا همین جوری ام.با این تفاوت که نمیتونم ب آدما اعتماد کنم.دوست صمیمی ندارم.تنهاییم و دوست دار ...

نه خوبه منم دوستي ندارم همه جا تنها ميرم يا با شوهرم چون خانوادم دورن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
من تقریبا همین جوری ام.با این تفاوت که نمیتونم ب آدما اعتماد کنم.دوست صمیمی ندارم.تنهاییم و دوست دار ...

نه عزیزم. وقتی با خانواده بهت خوش میگذره و راحتی چرا که نه 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
نه عزیزم. وقتی با خانواده بهت خوش میگذره و راحتی چرا که نه 

ممنونم❤⚘😚😚😚

خیالم راحت شد.گفتم نکنه دارم دچار وسواس فکری میشم.چون انتخاب دوست صمیمی برام کمی سخته.از بس دور و برم انفاقای بد افتاده ب راحتی اعتماد نمیکنم

ممنونم❤⚘😚😚😚 خیالم راحت شد.گفتم نکنه دارم دچار وسواس فکری میشم.چون انتخاب دوست صمیمی برام کمی سخت ...

منم تا چند سال پیش خیلی راحت دوست پیدا میکردم الان اصلا نمی تونم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
منم تا چند سال پیش خیلی راحت دوست پیدا میکردم الان اصلا نمی تونم

دقیقااا

انگار این روزا تنهایی امن تره

حوصله آدما رو ندارم ک خدا میدونه ظاهر و باطنشون یکی هست یا نه

والا بعضی بچه ها هیچجوره غذا نمبخورن اگه من مادر هم دنبالش نرم پس وجدان مادری چی میشه ؟فوقش بچع تا سه  چهار سالگی بد غذاست بعدش خوب میشه و اوج رشد بچه هم تا همین حدوده من مادر که اینو میدونم ترجیح میدم  با غذادنبال بچم برم و این رشد بچمو از دست ندم.

منم مثل شمام دوست ندارم و اوقاتمو با خانوادم و بچه هام میگذرونم میدونی فکر میمردم فقط من اینجوریم  

منم مثل شمام دوست ندارم و اوقاتمو با خانوادم و بچه هام میگذرونم میدونی فکر میمردم فقط من اینجوریم &n ...

چ خووب

آخه واقعا چه لذتی بیشتر از بودن با خانواده مونه؟

من اصلا کسایی رو که بدون خانواده سفر میکنن درک نمیکنم.

یا با دوستاشون بیشتر کیف میکنن.

شاید آرامش ما رو تو خانواده ندارن.

من اگه بچه هام بزرگ بشن شاید با شوهرم دوتایی بریم سفر ولی با دوست حال نمیکنم

موفق باشی دوست جونم❤

لازم نيست سفر رفت بدون بچه من دوقلو دارم ولي در هفته سه روز باشگاه ميرم يه بار استخر هرزگاهي تنيس مي ...

سلام عزیزم. میدونم سه سال گذشته ولی گفتم شاید جواب بدی😊 چطوری اینجور مادری بودی دوقلوها رو چیکار میکردی کجا میزاشتی میرفتی باشگاه و....؟؟ من بچه هام شیر به شیر میشن به نظرت چند وقت دیگه یه کم وقت برا خودم پیدا میکنم🙄

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.