2789
عنوان

رابطه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس میکنم میدونم میخوای چی بگی. ازم خوشش نمیاد. و ازش فاصله بگیرم.

نه 😶 و فکر نمیکنم واقعا فکر میکردید می‌خوام بگم ازتون خوشش نمیاد 

ازتون خوشش میاد کاملا مشخصه، چون هرگز منکر این موضوع نشد ، وقتی منکرش نشد صد درصد خوشش میاد 

اگه به درست اسیبی وارد نمیشه و در توان خودت میبینی که میتونی این رفتار ها رو که به نظر موقت میان تحمل کنی ، بیخیال نشو  ولی اگه  عزت نفست ممکنه اسیب ببینه من بودم بیخیال میشدم چون اولویت همیشه خودمم

نه 😶 و فکر نمیکنم واقعا فکر میکردید می‌خوام بگم ازتون خوشش نمیاد ازتون خوشش میاد کاملا مشخصه، چون ه ...

جدی ازم بدش نمیاد؟؟؟؟؟ پس اون پیامش به دوستم چی میگه؟؟؟؟ وقتی براش تو تلگرام پیام داد «ازش خوشم نمیاد بگو»... 

جدی ازم بدش نمیاد؟؟؟؟؟ پس اون پیامش به دوستم چی میگه؟؟؟؟ وقتی براش تو تلگرام پیام داد «ازش خوشم نمیا ...

😐عجب ، ای کاش رفتارشم درست میکرد اینقدر اختلاف بین حرف و کارش ایجاد نمیشد 

دوتا حالت داره یا به شدت جوگیره که دیدم از این ادما زیاد و حرفاشو دلی نگفت 

یا میخواد عزت نفس تو خورد کنه که اینم دیدم با احتیاط برو جلو

😐عجب ، ای کاش رفتارشم درست میکرد اینقدر اختلاف بین حرف و کارش ایجاد نمیشد دوتا حالت داره یا به شدت ...

اره دقیقا همینی که تو میگی هست. رفتارش با کاراش نمیخونه.

-بنظر میاد بیشتر جوگیره. ینی خودمم ی جورایی حس کردم اینو ولی دو دلم. میگم شاید دارم اشتباه میکنم. آخه جوگیری برای چیه؟ دوتا آدم بالغیم بشینیم درست حرف بزنیم. ولی قبول میکنه ک حرف بزنیم بعدش فرار میکنه. حرف دوستاش هم که باهام ضدن هست. الان خدا میدونه چیا گوششو درباره من پر میکنن.

-از اون جور دخترا نیست حقیقتا. بهش نمیخوره. ولی علت اینکه بخواد عزت نفس منو خورد کنه چیه؟؟؟ مشکل داره!؟ 

اره دقیقا همینی که تو میگی هست. رفتارش با کاراش نمیخونه.-بنظر میاد بیشتر جوگیره. ینی خودمم ی جورایی ...

اگه از اونا نیست بیخیال ،یه بار دیگه بگو بیاین حرف بزنین بگو از اینگه گفت و بدون دلیل نیومد خیلی ناراحت کننده بود پس چرا درخواستو قبول کرد 

نگو اگه نمیخواست قبولم نمیکرد و اینا اینا بیشتر تحریک کنندست 

به روش بیاری این رفتار و عمل متفاوت رو معذب میشه و خیلی روش اصرار نمیکنه 

یه جوری دارم حرف میزنم انگار تجربه ی عمیق  دارم😑

برادر من هرچی از نظرت درسته بکن از نظرات من به عنوان یه چیزی که میتونی با ایجاد تغییرات به خواستت برسی استفاده کن 

من نه تا الان با کسی بودم و کسیم اگه بگه درجا رد میکنم 

این چیزاییه که میبینم بین دوستام 

اگه از اونا نیست بیخیال ،یه بار دیگه بگو بیاین حرف بزنین بگو از اینگه گفت و بدون دلیل نیومد خیلی نار ...

میدونی دیگه حسم نمیکشه برم طرفش. خیلی ناراحت شدم بخاطر رفتارهاش. بعد اینکه فرار کرد ازم رفته ب دوستم پیام داده ازشخوشم نمیاد بگو نه به من و نه به دوستام پیام بده. من زندگیم پر از استرسه نمیخوام اذیت شم. و درباره این موضوع هم دیگه نمیخپام حرفی بشنوم‌.

اولا من اهمیتی نمیدم به دوستاش. دوما دوستاش همش ب من نگاه میکنن. و سوما خودش ب من پیام داد ک میخواد ببینتم بعد اینکه دوستم رفت بهش گفت فلانی بهت علاقه داره. این همه رفتار و عمل متناقض واسه چیه.... 

الان من یه جوری همش حس بد گرفتم ازش. دلم نمیاد بهش نزدیک شم یا درخواست بدم... چون همش اون جملش میاد جلو چشام ک برای دوستم نوشت ازش خوشم نمیاد... این چه طرز برخورده

یه جوری دارم حرف میزنم انگار تجربه ی عمیق دارم😑برادر من هرچی از نظرت درسته بکن از نظرات من به عنوا ...

نه اتفاقا تو بهترین صحبتارو کردی... خیلی دقیق و واضح، با صحبت کردن باهات عمیق‌تر به این موضوع نگاه میکنم... وگرنه ما مردا خیلی چیزارو متوجه نمیشیمژ منظورم رفتارا و واکنش‌های دخترارو...

میدونی دیگه حسم نمیکشه برم طرفش. خیلی ناراحت شدم بخاطر رفتارهاش. بعد اینکه فرار کرد ازم رفته ب دوستم ...

اینا همش در مورد جو گرفتگیه ، ولی اگه بهت توهین شد یا حس کردی عزت نفست شکست خودتو تو اولویت بذار ، اول باید برای خودت ارزش بذاری تا بقیه برات ارزش قائل بشن