2789
عنوان

رابطه....

1489 بازدید | 115 پست

سلام،

یه کم طولانیه، ولی... لطفا بخونین و راهنماییم کنین؛

من از یه دختره توی کلاسم خوشم اومده. ترم قبل سعی کردم بهش بفهمونم. و اینکارو کردم. اما برای اینکه بهش نزدیک بشم، با دوستای این دختره دوست شدم، و ی جورایی از یکیشون خواستم ایشون رو توی جمعشون بیارن. ولی اونا متوجه نشدن ک من ب دوستشون علاقه دارم. اما بازم اصراری من بود همیشه از ایشون که بیارنش. کمی گذشت، اما ایشون وارد اون جمع نشد اصلا. دنبال برنامه ها و‌کارهاش بود. بعدش با یکی از دوستای ایشون بحثم شد سر یه مسائلی، کلا همشون باهام ضد شدن, دوست ایشون فکر کرد من از ایشون خوشم میاد حالا بخاطر اینکه چندبار خندیدم و شوخی کردم توی جمعشون. ولی من دوستانه بودن خندیدنام و شوخیام. بعدش من بهش با پیام صوتی میفهمونم که نه اینطور نیست و اشتباه متوجه شدی. قبل اینکه این حرفو به بقیه بزنی باید با خود من صحبت میکردی و سوتفاهم هارو رفع میکردی. دختره ناراحت شدی کلی چرتو پرت کفت بهم بعدم تو تل بلاکم‌ کرد. از اونجا دوستاش باهام ب مشکل خوردن. حتی گوش طرف منو هم به شدت پر کردن...

بعد خلاصه این ترمی، دوستم با دخترای که بهش علاقه دارم صحبت کرده، و بهش گفته که من بهش علاقه دارم و اینا. ایشون هم به حرفاش گوش میکرده، و ب دوستم گفته، ببین من دوستام (همونایی که وارد جمعشون شدم ک بتونم با دختره ارتباط بگیرم) یه حرفایی زدن راجبش. دوست منم گفته حرفارو ول کن، دوستم وارد اون جمع شده که بتونه با‌تو ارتباط بگیره، دختره هم میگه باید فکرامو بکنم. کمی که میگذره، ازش ی پیام میگیرم، میگه میخواد ببینتم اگر فلان کلاسش کنسل شد. اون روز رسید اما نفهمیدم کلاسش کنسل شد یا نه، نیومد ک ببینیم همو. روز بعدش سر کلاس وقتی‌داشتم کتابامو از کیفم در میاوردم، ایشون رو صندلی عقبم نشسته بود، چشممو ب طرفش بردم، دیدم داره بهم خیره نگاه میکنه و ی لبخند درشت هم رو لبشه. تا دید چشمم بهش خورده سریع سرشو‌انداخت پایین. و منم ی جورایی خجالت زده شدم سرمو انداختم پایین.

راستش بعد از نگاهش کمی امیدوار شدم. روز بعدش رفتم پیشش، وقتی کسی دورو برش نبود مخصوصا دوستاش، باهاش صحبت کردم. گفتم پیام دادین میخواستین حرف بزنیم. گفت ببین، من از طرف دوستام تحت فشارم. لطفا درکم کن. وقتی حرف دوستاشو زد کنی عصبانی شدم. بهش گفتم نمیفهمم‌چی‌میگی، میشه‌واضح تر بگی. گفت‌میترسم همه‌چی بدتر شه، شنیدم رفتین بین‌دوستام ک نظرمو جلب کنین! منم بهش گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نیستن، فقط همون ۱ درصد مهمه ک میخواستم ب اون برسم. استاد دیگ داشت میومد، بهش گفتم میشه بمونید بعد کلاس صحبت کنیم؟ اما بعد کلاس فرار کرد، بعدش ب دوستم‌پیام‌داد از فلانی خوشم‌نمیاد، بهش بگو‌ نه لطفا به من و نه به دوستام پیام بده. زندگیم پر از استرسه، نمیخوام اذیت شم....

میدونید رفتارش با نوع‌پیام‌دادنش اصلا نمیخونه. مثلا وقتی راه میره میاد جلو من وایمیسه و‌سرش میره تو گوشی. میتونه جاهای دیگه وایسه. چرا جلو من وایمیسه؟ یا چرا اون روز‌‌اون‌نگاهو‌ با لبخند از پشت سر مینداخت بهم؟ اما روز بعد اون نگاهش وقتی ب دوستم‌ نوشت ازش خوشم‌نمیاد خیلی ناراحت شدم... من قیافم‌بد نیست، متوسط به بالاست. قیافه اونم متوسط به بالاست. فقط ازش خوشم اومده‌همین. دوستاش‌باهام ضد شدن بخاطر دعوایی ک با یکیشون داشتم. 

لطفا نظراتون‌رو بهم بگین.... فازش چیه؟؟ چرا اینقد رفتارش ضدو نقیضه؟ لطفا راهنماییم کنین...

چندباره این تاپیک و زدی. نتیجه نگرفتی هنوز ؟

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چون ذهنم به شدت درگیره. نمیدونم کار درست چیه

ببین من زمان دانشجویی یک پسره عاشقم بود. حقیقتش منم دوسش داشتم. اما خیلی غرور داشتم. دلم میخاس بیشتر برام پر پر بزنه و التماسم کنه.

اون پسره هم برا اینکه لج منو در بیاره و بدونه دوسش دارم یا نه. میرف با دوستام رفیق میشد😨😨😨 یعنی کاری کرد که دیگه ازش متنفر شدم. گفتم حیف من نیس با این غرور به این پسر هول اوکی بدم.

و اینجوری شد که نشد

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

ی چیز کلی فهمیدم من 

اینکه ما دخترا ممکنه از ینفر خیلییییی خوشمون بیاد 

اما بهش اهمیت ندیم 

یا درخواستشو حتی رد کنیم 

بنظرم ی مدت بیخیالش شو .

دوباره ی ترفند بزن دلشو بدست بیاری 

با رفیقای اصکلشم نه چت کن نه ارتباط داشته باش

_ ب پسرا اعتماد نکنید

وقتی اینجوری حرف زد خیلی دو دله دختری که واقعا از کسی خوشش نیاد با صراحت رد میکنه  ولی باز پیا ...

اتفاقا خیلی از دخترا دوست دارن همه رو بخوابونن تو آب نمک برای مبادا، جواب صد درصد نمیدن مگه طرف خیلی داغون باشه

ببین من زمان دانشجویی یک پسره عاشقم بود. حقیقتش منم دوسش داشتم. اما خیلی غرور داشتم. دلم میخاس بیشتر ...

ولی خب من با اونا دوست شدم ک با ایشون ارتباط بگیرم. اون زمان دیدم دختر خیلی حساسیه، ی جورایی ترسیدم ک خودم یهو نزدیک بشم. فکر میکردم کار درست همینه. ولی بدتر شد.‌.