2789
عنوان

رابطه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از چند نفر پرسیدم. اونا هم میگن نه اینطوریم که گفته نیست... ینی همین حرف شما دلی نگفته. اما خب چرا ا ...

دلیل منطقی ای بعید میدونم داشته باشه برای نشنیدن حرفاتون، به شدت این احتمال هست به خواطر مودی بودن اینکارو میکنه یکم پافشاری کنی فکر کنم درست میشه 

دقیقاااا آفرین. مودیه و میانگرااا چجوری فهمیدی؟؟. ازم خوشش میاد؟؟؟؟

از رفتارش کاملا واضحه چه اخلاقی داره ، اره خوشش میاد، ولی انگار جوگیر شد به نظرم یکم ، اکثر افرادی که مودی هستن یکم زود تحت تاثیر قرار میگیرن یکمم افراد ساده ای هستن یعنی هر لحظه ممکنه جوگیر شه کاریو بکنه که بعدا خوشش نیاد و پشیمون شه ، این تناقص رفتارشم به خواطر همینه 

دلیل منطقی ای بعید میدونم داشته باشه برای نشنیدن حرفاتون، به شدت این احتمال هست به خواطر مودی بودن ا ...

آره درجه مودی بودنش 100%. اسارسیه، و کمی هم ترسو نسبت به رابطه و اینا. اما حس میکنم از دور منو نگاه میکنه. ینی ی جورایی کارامو زیر نظر میگیره. اما اینقد بازیگر خوبیه که نمیشه فهمید. اون دفعه هم داشتم کتابام از کیفم در میاوردم، ک سرمو گردوندم قلمم رو هم بردارم، یهو چشمم افتاد بهس با لبخند درشت، و خیره بهم نگاه میکرد، تو حال خودش بود. تا دید نگاهش کردم سرش انداخت پایین. روز بعدشم که اون حرفو زد به دوستم... 

از رفتارش کاملا واضحه چه اخلاقی داره ، اره خوشش میاد، ولی انگار جوگیر شد به نظرم یکم ، اکثر افرادی ک ...

بهم چند نفر گفتن جوگیر شده. بهم گفتن چون فکر نمیکرده پسری ازش خوشش بیاد، و حالا هم که این اتفاق افتاده جوگیر شده. آدم ساده‌ای بنظر میاد و تحت تاثیر قرار گرفته. اون صبح هم سعی میکرد تو چشمام نگاه نکنه. سرش پایین بود حرف میزد. حرف دوستاش کشید وسط عصبانی شدم! تو تن صدام مشخص بود. و فهمید عصبانی شدم! بعدش هم نمیدونم استرس گرفتش چی شد بعد کلاس هم فرار کرد نموند خوب صحبت کنیم. بعدشم اون پیامش به دوستم... حالا در مورد جوگیر شدنش، چه کار کنم؟ احساس میکنم خجالتیم هست.. 

از رفتارش کاملا واضحه چه اخلاقی داره ، اره خوشش میاد، ولی انگار جوگیر شد به نظرم یکم ، اکثر افرادی ک ...

یه بار قبلا بلاک کرده بود، از اون وقت دیگ تحویلش نگرفتم! دیگه تا این شد که دوستم باهاش درباره من حرف زد که خودش بعد پیام داد ک میخواد ببینتم. اما اون روزم نیومد ک ببینیم همو.. کمی گذشت تا اون اتفاقای نگاه خیره.اش تو کلاس، بعد دو روز بعدش اون صبح که صحبتمون شد کمی، بعدش فرارش، و بعدش اون پیامش به دوستم... (به ترتیب) 

و بعدش دوباره بلاک کرد تو تلگرام..... بخدا موندم 

و اینکه در ادامه پیامش از اونجایی که برای دوستم نوشته بود: زندگیم پر از استرسه، نمیخوام اذیت شم.. »»» و درباره این موضوع هم دیگه نمیخوام چیزی بشنوم »»» این جمله آخرش هم بود که یادم رفت بنویسمش. اینا روی هم نمیدونم چه معنی میده. 

و اینکه در ادامه پیامش از اونجایی که برای دوستم نوشته بود: زندگیم پر از استرسه، نمیخوام اذیت شم.. »» ...

عجب ، پس با این حساب الان هر گونه اقدامی کنی چون نظرش قاطع هست برای یه مدتی بدتر میکنه ، فقط رفتار ظاهری تو حفظ کن که مثلاً من رو حرفم هستم ، بی محلی دریافت میکنی ، ولی یکم بعد برو بگو اگه مشکل واقعاً اینه من صبر می‌کنم همه چی درست شه فقط نظرخودتو میخوام بدونم الان 

اینجوری احتمالش خیلی بیشتره برای جواب گرفتن ، حرف رفتن تو جمع دوستاشو هم با اینکه درست نبود ولی به نظر خیلی براش مهم نیست در اون حد این حرفو وسط نکش تا زمانی که خودش چیزی نگفت

عجب ، پس با این حساب الان هر گونه اقدامی کنی چون نظرش قاطع هست برای یه مدتی بدتر میکنه ، فقط رفتار ظ ...

الان پس نظرش ثابته؟ الان دقیقا من چه کار کنم؟ داریم به تعطیلات تابستون هم میخوریم. روز قبلش اونجوری از پشت سر نگام میکرد، روز بعدش اونجوری برای دوستم نوشت. اصلا نمیفهممش. بنظر دمدمی مزاج میاد. راحت بلاکم کرد.‌. این چجوریه ک خوشش میاد بعد اینکارارو میکنه.. بیشتر میخوره بدش میاد ازم‌.

عجب ، پس با این حساب الان هر گونه اقدامی کنی چون نظرش قاطع هست برای یه مدتی بدتر میکنه ، فقط رفتار ظ ...

چرا احساس میکنم سعی میکنه ازم فاصله یگیره؟ از رفتاراش و کاراش میبینم ی جوری فاصلشو باهام حفظ میکنه.. ولی چرا باز احساس میکنم از دور یه کم حواسش بهمه؟؟؟ 

الان پس نظرش ثابته؟ الان دقیقا من چه کار کنم؟ داریم به تعطیلات تابستون هم میخوریم. روز قبلش اونجوری ...

بدش که نمیاد ، البته گاهی جوگیر میشه واقعا بدش میاد ولی دلی بدش نمیاد همون طور که میدونی خواسته هاش ثابت نیستن 

ولی فعلا به نظرم با خودت باید به یه توافقی برسی اگه با این اخلاق میتونی کنار بیای برو جلو ، چون بنظرم قراره از اینا زیاد ببینی