2777
2789
عنوان

بیاین نظربدین من برم یا بمونم..مرسی

461 بازدید | 45 پست

من ی منطقه خوب شهرخونه دارم اما خونم کوچیکه دوخواب و سالن خیلی کوچیک حیاطم نداریم حتی سالن ی پنجره نداره فقط ی روشنایی بالا دارع..اما توشو بروز کردم کاغذ دیواری مبلمان خوب کابینت بروط پله ای و‌..ولی تحمل کوچیکی  سالن و بی نوریو ندارم باپول اجارش میتونم ی خونه خیلی خوب منطقه پایین شهراحاره کنم ک مال بابامم هست(طبقه دومشون) از طرفی نمیتونم اینجابمونم دیگ از طرفیم اون منطقه رو دوس ندارم نمیدونم چیکارکنم 😢ن راه پس دارم ن راه پیش شمابودیدچیکارمیکردین

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه خودم میموندم ، نه منتی هست نه اجاره ایی ، پرده هارو عوض میکردم ، لامپ ها رو تغییر میدادم ....

عشقم من اصلا پرده ندارم اصلا پتجره ای نیست ک پرده بزنم خونمون کنافونورپردازیه نورش ب لطف نورپردازی خوبه اما مصونییه دیگ من نوز خورشیدو ندارمم اگرازخونه بیرون نیام اصلااسمونونمیبنم

خونه که ماله خودت باشه بهتره  بگواصن30   وقتی تو منطقه خوبی هستی مهم منطقه اس ن ...

نمیتونم توخونه کوچیک سختمه بچم نمیتونه بازی کنع سالن کوچیکه خونم رنگ اسمونونمیبینم دلم حیاط میخاد سالن بزرگ راحت

نمیتونم توخونه کوچیک سختمه بچم نمیتونه بازی کنع سالن کوچیکه خونم رنگ اسمونونمیبینم دلم حیاط میخاد سا ...

آدم وقتی شرایطو تغییر میده که گزینه بهتری باشه نه بدتر 

به نظرت الان گزینه ای که داری بهتر؟؟؟

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

آدم وقتی شرایطو تغییر میده که گزینه بهتری باشه نه بدتر  به نظرت الان گزینه ای که داری بهتر؟ ...

اره هم ب خانوادم نزدیک میشم هم مامانم توی بچه داری کمکم میکنه هم خونه عالی زندگی میکنم فقطه ی منطقه پایین تر

اره هم ب خانوادم نزدیک میشم هم مامانم توی بچه داری کمکم میکنه هم خونه عالی زندگی میکنم فقطه ی منطقه ...

خب اگه حست به این قضیه مثبت و دلایلت کافیه از نظر خودت تعلل نکن 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

خب اگه حست به این قضیه مثبت و دلایلت کافیه از نظر خودت تعلل نکن 

مرسی حسم مثبت ونفی درکنارهمه ومجبورم یگیوانتخاب کنم❤

برو زندگی کن برات تجربه آیی میشه وسایلت همه رو باز کن که سر سال خواستی برگردی اذیت نشی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

حتما خونتو بذار برای فروش و دنبال خونه بگرد و فقط همزمان سند بزن که خونت از دستت نره

و اگه طولانی شد حتما برو خونه بابات ولی همچنان دنبال خونه باش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم