من ی منطقه خوب شهرخونه دارم اما خونم کوچیکه دوخواب و سالن خیلی کوچیک حیاطم نداریم حتی سالن ی پنجره نداره فقط ی روشنایی بالا دارع..اما توشو بروز کردم کاغذ دیواری مبلمان خوب کابینت بروط پله ای و..ولی تحمل کوچیکی سالن و بی نوریو ندارم باپول اجارش میتونم ی خونه خیلی خوب منطقه پایین شهراحاره کنم ک مال بابامم هست(طبقه دومشون) از طرفی نمیتونم اینجابمونم دیگ از طرفیم اون منطقه رو دوس ندارم نمیدونم چیکارکنم 😢ن راه پس دارم ن راه پیش شمابودیدچیکارمیکردین
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
به رحمانیت خدا ایمان دارم میدونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
ببین خونه پدرشوهرم بزرگ بود و دوتا درداشت از دوتاکوچه...مااومدیم دیوارکشیدیم نصف کردی خونه رو شد دوتاخونه جدا قانونی نیست نمیشه سندگرفت ب همین خاطرنمیتونیم بفروشیم
ببین خونه پدرشوهرم بزرگ بود و دوتا درداشت از دوتاکوچه...مااومدیم دیوارکشیدیم نصف کردی خونه رو شد دوت ...
دنبال تفکیک رفتین ؟
چیزی نوشتین که بعد از فوتش از دستتون نگیرن ؟
ن عزیزم شوهرم تک پسره همه چی دست خودش میوفته خودش اخرسر تقسیم میکنه
بین کی تقسیم میکنه ؟