2777
2789
عنوان

بیاین نظربدین من برم یا بمونم..مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 45 پست
به نظر من برو خونه مادرت ،منطقه چه اهمیتی داره وقتی از خونه بیرون نمی‌ریم بچه رو هم تو خونه خودمون ت ...

اره بچه ک فعلاکوچیکه ۱۰ ماهشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
اونوقت میتونی اجارش بدی یا ممکنه دردسر بشه ؟ پول اجارش مال کیه ؟

بری خونه بابات بعدا نمیگن مال بابا رو حروم کردن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمون خونه خودت

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اونوقت میتونی اجارش بدی یا ممکنه دردسر بشه ؟ پول اجارش مال کیه ؟

ن اجاره مشکلی نداره برای فروش نمیشه فقط...مال خودمونه خونه کلا مال خودمونه

بری خونه بابات بعدا نمیگن مال بابا رو حروم کردن

ن خب من اجارشو میدم ب هرحال بابام میخاداجاره بده چ به من چ ب غریبه

من درد تو رو کشیدم. هزار تا مریضی گرفتم. حتما برو جای دلباز اجاره کن

چ خوبه ک یکی درک کنه همه بهم میگت وای خونت خوبه فلانه چون فقط یک ساعت خونه من نشستن ن چن سال 

ن اجاره مشکلی نداره برای فروش نمیشه فقط...مال خودمونه خونه کلا مال خودمونه

چرا سند درست نمیکنی ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
چرا سند درست نمیکنی ؟

ببین خونه پدرشوهرم بزرگ بود و دوتا درداشت از دوتاکوچه...مااومدیم دیوارکشیدیم نصف کردی خونه رو شد دوتاخونه جدا قانونی نیست نمیشه سندگرفت ب همین خاطرنمیتونیم بفروشیم

فک کن مثلااز ولفجربرم شهرک سامان

شهرک سامان میشه طرفای کمربندی و میانرود ؟

خب بنظرم هر دوتاش یه سطح هستن حالا شهرک والفجر یه کم بهتره 

بنظر من خونتون رو رهن بدین یه جای دیگه رهن کنید 

مثلا جاهای مناسب‌تری مثل پاییز 

فرگاز 

چهارراه ریشمک 

بولوار سفیر 

ببین خونه پدرشوهرم بزرگ بود و دوتا درداشت از دوتاکوچه...مااومدیم دیوارکشیدیم نصف کردی خونه رو شد دوت ...

دنبال تفکیک رفتین ؟

چیزی نوشتین که بعد از فوتش از دستتون نگیرن ؟

شهرک سامان میشه طرفای کمربندی و میانرود ؟ خب بنظرم هر دوتاش یه سطح هستن حالا شهرک والفجر یه کم بهتر ...

سفیرو فرگاز ک اصلا صله اعلاعه خیلییییی گرونه😢شهرک سامان خیلی قیمتش پایین تره

دنبال تفکیک رفتین ؟ چیزی نوشتین که بعد از فوتش از دستتون نگیرن ؟

ن عزیزم شوهرم تک پسره همه چی دست خودش میوفته خودش اخرسر تقسیم میکنه

ن عزیزم شوهرم تک پسره همه چی دست خودش میوفته خودش اخرسر تقسیم میکنه

بین کی تقسیم میکنه ؟