2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 86 پست

ب نظر من جیز مزخرفی ینی چی هی بمیری بری تو بدن یکی دیگ  از قدیم گفتن انسان یک بار ب دنیا میاد بعدم می‌میرد و می‌رود اون دنیا  اگ قرار باش ازین بدن بپری اون بدن پس نتیجه اعمال خوب و بد کشک

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من جیز مزخرفی ینی چی هی بمیری بری تو بدن یکی دیگ  از قدیم گفتن انسان یک بار ب دنیا میاد ب ...

نتیجه اعمال خوب و بد تو همین دنیا اتفاق میفته 

و بارها هممون دیدیم 

بهش هم میگن عدالت پنهان 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
نسخ فسخ مسخ رسخ تو قرآن هم اومده  تناسخ تفاسخ تماسخ و تراسخ

😂😂😂😂ازون حرفا بودا 

مطمئن هستم شما نظریه تناسخ رو نخوندی یا درست نخوندی 

تناسخ از کارما و قانون تاوان هندو هستش و باور دارن روح باید انقدر زندگی کنه که ناپاکی ها ازون دور بشه اونا ردح رو ناپاک میدونن درصورتی که در قران خداوند فرموده من از روح خودم درون دمیدن 

بعدشم اعتقادی به جهنم و بهشت ندارن میگن همه چیز در دنیاست 

دیگه این حرفو نزن 

نتیجه اعمال خوب و بد تو همین دنیا اتفاق میفته  و بارها هممون دیدیم  بهش هم میگن عدالت پن ...

درستا ولی خب من قبلا مردم مثلا آدم بدی بودم بعد الان هیچی یادم نمیاد و آزارم ب کسی نمیرسه باید عذاب اون زندکی قبلیمو الان تو این بدن بدم منی اصلا یادم نمیاد 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نتیجه اعمال خوب و بد تو همین دنیا اتفاق میفته  و بارها هممون دیدیم  بهش هم میگن عدالت پن ...

خب اگر یه ادم بزنه 40 نفرو بکشه و خودش بمیره تکلیف اون 39 نفر که هم خودشون مردن و هم خوانواده هاشون عذاب کشیدن چی میشه؟؟؟ 

اگر حقی از من ضایع کنی حتی اگر 500 بار هم زندگی کنی و عرذاب بکشی تا حقوق منو جبران نکنی که راحت نمیشی 

اگر اینجوری بود که خداوند نمیفرمود من اگر از ظالم انتقام نگیرم خودم ظالم هستم 

درستا ولی خب من قبلا مردم مثلا آدم بدی بودم بعد الان هیچی یادم نمیاد و آزارم ب کسی نمیرسه باید عذاب ...

نه من نمیگم عذاب زنذگی قبلی رو تو میکشی 

میگم تو همین زنذگی ک داری تا روزی ک زنده ای نتیجه اعمال خوب و بدت رو میبینی 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
خب اگر یه ادم بزنه 40 نفرو بکشه و خودش بمیره تکلیف اون 39 نفر که هم خودشون مردن و هم خوانواده هاشون ...

من میگم تو همین دنیا 

نمیگم تو زندگی بعدی 

من میگم تو همین دنیا  نمیگم تو زندگی بعدی

خب منم میگم الان تو همین دنیا من بیام همین الان مالت رو بخورم و برم بعد خدایی نکرده خوانوادت رو ورشکسته کنم تو همین الان بعد من برم هزارتا عذاب بکشم باز پول میشه بیاد تو جیب خوانواده شما؟؟؟؟ 

😂😂😂😂ازون حرفا بودا  مطمئن هستم شما نظریه تناسخ رو نخوندی یا درست نخوندی  تناسخ از کا ...

پس نمیدونم این نسخ و رسخ و کیا گفته بودن ولی یکیش مربوط بود به حیوانات یکیش جامدات و یکیش انسان ها و...

خب منم میگم الان تو همین دنیا من بیام همین الان مالت رو بخورم و برم بعد خدایی نکرده خوانوادت رو ورشک ...

شک نکن تو خیر پول رو نخواهی دید 

شاید تا چند سال حتی با خوشی باهاش زندگی کنی ولی بلاخره یه جا جوری خدا ازت میگیره ک مات و مبهوت میمونی 

منم با خانوادم از صفر تلاش می‌کنیم و َشاید از پولی ک تو بردی پولدارتر شدیم 

اره اتفاقا منم نفهمیدم  البته که تناسخ اصلی از هندوئیسم اومده و کلا فرق داره  بعضی ها می ...

من اولین باره از شما میشنوم که بعضیا میخوان به ادیان الهی ربطش بدن! چون اعتقاد به معاد از ارکان اصلی تمام ادیان الهیه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دوست عزیز از باورت دفاع کن 

نیازی نمیبینم وقت خودم رو به متقاعد کردن دیگران بگذرونم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خب منم میگم الان تو همین دنیا من بیام همین الان مالت رو بخورم و برم بعد خدایی نکرده خوانوادت رو ورشک ...

بعضی گناهان تو‌هر دو دنیا اثر مستقیم دارن از جمله ظلم.‌ اون پول برای کسی که دزدی کرده جز شر نداره، البته شر دو تا هست تو این دنیا، یکی اینکه‌مثلا پولو‌ خرج دوا دکتر میکنه که دوا دکترشم اثری نداره چون اثر از خداست و بقیه وسیله اسبابیم خداهم تو دارویی که با مال خرام باشه اثری نمیذاره، اما از اون بدتر اینکه ادم از نعمتای اصلی محروم میشه، دیگه سمت دین نمیره نمازاش ترک میشه 

دیگه نمیتونه برای اهل بیت(ع) گریه کنه قساوت قلب پیدا میکنه قلبش سیاه میشه حتی واسه فلسطینم نمیتونه گریه کنه 

اون خانواده ای هم که ازشون دزدی شده قطعا برای اونهام یه حکمتی داره که الله اعلم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

شک نکن تو خیر پول رو نخواهی دید  شاید تا چند سال حتی با خوشی باهاش زندگی کنی ولی بلاخره یه جا ...

میگم حق تو رو خوردم حتی اگر مفلک هم بشم حقی رو ازت ضایع کردم!! چه میگی داستان انگیزشی ساختی 😂😂