2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 86 پست
بقیه فرضیه ها و داستان‌هایی که باور کردیم هم از تناسخ موجه تر و منطقی تر نیستند😂 هدف از تناسخ به گف ...

شما به عقاید میگی فرضیه و داستان

حقیقت فرضیه و داستان نیست، فرق انسان با حیوانات و بقیه موجودات زنده هم اینه که عقل و قدرت انتخاب داره میتونه بره تحقیق کنه و راه درستو پیدا کنه به یقین برسه و تو‌فرضی بودنش نمونه، یا رد کنه یا تائید

اما تناسخ هیچ دلیل منطقی نداره همین الانشم تو‌ تاپیک یکی گفت باور دارم تما هرکی پرسید چرا و دلیلتو بگو، گفت ریپلای نکنید 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نیازی نمیبینم وقت خودم رو به متقاعد کردن دیگران بگذرونم 

برای اثبات عقاید خودت چی؟؟؟ 

مارو متقاعد نکن ولی باور منطقی و درستت رو بگو و اثبات کن و نقد هارو در جهت تکامل باورت رشد بده البته غیر از تناسخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم حق تو رو خوردم حتی اگر مفلک هم بشم حقی رو ازت ضایع کردم!! چه میگی داستان انگیزشی ساختی 😂😂

میگم ک حقم رو ضایع کنی یه جا خدا بدجور حقت ضایع میکنه 

داستان انگیزشی هم نگفتم 

بارها و بارها با چشمم دیدم آدم هایی ک به تاوان کارهاشون رسیدن 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
شک نکن تو خیر پول رو نخواهی دید  شاید تا چند سال حتی با خوشی باهاش زندگی کنی ولی بلاخره یه جا ...

بعدشم میگی خدا ازت میگیره یعنی به خدا باور داری که امید داری از ظالم انتقام بگیره ولی نظریه تناسخ در عقاید ای رشد پیدا کرد که خدانابادر هستن و بهشت و جهنم تو همین دنیا میدونن ولی ادیان توحیدی و خداباور تناسخ رو رد کردن 

بعدشم میگی خدا ازت میگیره یعنی به خدا باور داری که امید داری از ظالم انتقام بگیره ولی نظریه تناسخ در ...

بیش از چیزی ک فکر کنی ب خدا اعتقاد دارم

تناسخ هم چون در موردش خوندم و کمی متقاعد شدم باور دارم

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
میگم ک حقم رو ضایع کنی یه جا خدا بدجور حقت ضایع میکنه  داستان انگیزشی هم نگفتم  بارها و ...

عزیز منم میگم من اصلا کباب بشم و اتیش هم بگیرم حق تو رو خوردم 

باید حق تو رو بدم تا راحت بشم اینایی که میگی عوارض ناشی از حق الناس هست که همش گره به کارته و حقت ضایع میشه اما اصل مطلب من اینه که حق تو پیش من ضایع شده این وسط نباید حق تو ضایع باشه حتی با بدبخت شدن من 

تناسخ اغتقاد هندوهاست که طرف بخاطر انجام کارهای بد روحشون آرامش ابدی پیدا نمیکنه دوباره تو این دنیا به شکل حیوون یا انسان ممکنه زندگی کنه

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
شما به عقاید میگی فرضیه و داستان حقیقت فرضیه و داستان نیست، فرق انسان با حیوانات و بقیه موجودات زند ...

هر کسی به عقیده خودش میگه حقیقت 

اونایی هم که به تناسخ معتقدند اصرار دارند حقیقت همینه

حقیقت در واقع چیزی هست که اثبات شده باشه ولی هیچ فرضیه ای درباره فلسفه زندگی و اینکه قبل و بعد از زندگی ما در این دنیا چی بوده یا قراره چی بشه ثابت نشده و هیچ سند و مدرکی براش وجود نداره 

هیچ کدوم از دین های آسمانی اسلام مسیحیت و یهودیت این نظریه رو قبول ندارند.

این یه نظریه شیطانیه کاملا

چون انسان فقط یکبار به دنیا میاد یکبار زندگی می‌کنه یکبار میمیره و یکبار محشور میشه

این نظریه رو بیشتر هندو ها بهش معتقدند

بخاطر همین زیاد به فقرا و افراد معلول خودشون کمک نمیکنن و بها نمی‌دن چون میگن اینا حتما در زندگی قبلیشون آدم بدی بودند که الان وضع بدی دارند، بر عکس اسلام که میگه از فقیر و ضعیف و ناتوان دستگیری کن...

این نظریه خیلی غیر عقلانی و خنده داره ! 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
تناسخ اغتقاد هندوهاست که طرف بخاطر انجام کارهای بد روحشون آرامش ابدی پیدا نمیکنه دوباره تو این دنیا ...

خوب من تو این زندگی حق مردم رو خوردم و بردم 

حالا روح من در ارامش نخواهد بود و دوباره بر میگردم از صفر دوباره حالا چجوری بفهمم اونی که حقش رو خوردم و مورد ظلم قرار دادم میه و چیه و اطلاعاتی ندارم ازش و باید به خاطر یه حق سالها بیان و برم و هیچ تضمینی هم نیست که دوباره مرتکب اون کار نشم 

خوب من تو این زندگی حق مردم رو خوردم و بردم  حالا روح من در ارامش نخواهد بود و دوباره بر میگرد ...

خب دیگه حالا کار بد ممکنه هر چیزی باشه تو باید. دین طرف رو یه جور ادا میکردی چون نکردی تبدیل به یک حیوان میشی 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
خب دیگه حالا کار بد ممکنه هر چیزی باشه تو باید. دین طرف رو یه جور ادا میکردی چون نکردی تبدیل به یک ح ...

😂😂😂عزیزم فیلم زیاد میبینی؟؟؟ 

شما به قران اعتقاد داری؟؟؟