میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بقیه فرضیه ها و داستانهایی که باور کردیم هم از تناسخ موجه تر و منطقی تر نیستند😂 هدف از تناسخ به گفته خیلیا تکامله یعنی شما پله پله و با تجربه زندگی های مختلف مدام از نظر روحی کامل تر میشی
من اعتقاد دارم ،روح برای رسیدن به ابعاد بالاتر باید ناخالصیها ازش جدا بشه ،باید تقاص تمام گناهانی که این دنیا انجام دادیم پس بدیم یکی شانس میاره در همون زندگی دوم روحش به درک میرسه یکی با چندین تناسخ .
شاید در زندگی قبلیم من خائن بودم و حالا توی زندگی جدیدم خودم درگیر خیانت طرف مقابلم شدم،شاید همین زندگی تاوانش بدم و از این تناسخ خارج بشم
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.