2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 86 پست
دقیقا یعنی چی تناسخ؟؟؟.  خودت میدونی

تناسخ به باوری میگن ک خیلی ها اعتقاد دارن ک بعد مرگ روح میره تو یه جسم دیگه 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

دوستان ریپ نکنید واقعا 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر خنده دار نیست ظاهر مگر اهمیتی داره وقتی روح همونه ؟ 

خب ما که یادمون نمیاد که روحمون همونه 

بعدشم روح که بالقوه بوده و به فعلیت رسیده چجوری دوباره بالقو میشه؟؟؟ 

بقیه فرضیه ها و داستان‌هایی که باور کردیم هم از تناسخ موجه تر و منطقی تر نیستند😂 هدف از تناسخ به گفته خیلیا تکامله یعنی شما پله پله و با تجربه زندگی های مختلف مدام از نظر روحی کامل تر میشی 

خوب باشه  تهش چی میشه؟؟

تهش هیچی جسم بی جان به خاک سپرده میشه 

روح هم در جسم جدید وارد میشه 

البته بعضی روح ها هم میگن تو هیچ جسمی نمیرن و سرگردان هستن 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

من اعتقاد دارم ،روح برای رسیدن به ابعاد بالاتر باید ناخالصیها ازش جدا بشه ،باید تقاص تمام گناهانی که این دنیا انجام دادیم پس بدیم یکی شانس میاره در همون زندگی دوم روحش به درک میرسه یکی با چندین تناسخ .

شاید در زندگی قبلیم من خائن بودم و حالا توی زندگی جدیدم خودم درگیر خیانت طرف مقابلم شدم،شاید همین زندگی تاوانش بدم و از این تناسخ خارج بشم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
دوست عزیز از باورت دفاع کن 

دقیقااا😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.