همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فصل پنجمم دارم میرم فصل ششم خیلی عقبی دیوه نمیرسی 🤣🤣
تازه می خوام شروع کنم
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
بچه ها منم هیچی نخوندم و بلد نیستم یادمه یه معلم فیزیک داشتیم میگفت فیزیک خوندن مال یکی دو روز نیست هیچ نمره ای نمیگیرین خیلی استرس دارم به نظرتون درسته
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
بچه ها منم هیچی نخوندم و بلد نیستم یادمه یه معلم فیزیک داشتیم میگفت فیزیک خوندن مال یکی دو روز نیست ...
نه بابا درست نیست امروز رو بشین دو فصل بخون فرداهم دو فصل نمره ی خوبی میگیری چون فیزیک فصل هاش جدا هستن می تونی بر اساس بارم بندی بخونی