2777
2789
ببین بستگی به هوش و زرنگیت داره شروع کن 15 شدن از 0 شدن بهتره یحیوی ببین یا یاری تو الا ببین

زبان ران چطوره میخوام اون ببینم نه هوشم بد نیست خیلی زود یادمیگیرم ولی انقدر ازش میترسم نمیتونم برم بخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زبان ران چطوره میخوام اون ببینم نه هوشم بد نیست خیلی زود یادمیگیرم ولی انقدر ازش میترسم نمیتونم برم ...

اینو نمیدونم اما یاری خوبه. یحیوی معرکه است

یاری همین تو الا کلاساش رایگانه جاهای مهمو ازون ببین بقیهرو خودت باید بخونی چون وقتتو میگیره

ینی اول بخون کتابو جاهایی که نفهمیدی فیلم

تمرین فعالیت ازمایش همه اینارو بخون مخصوصا تمرینایی که اخر فصل هست

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

مرسی عزیزم راستی ادبیات خوب دادی 

نه اصلا خوب نبود سخت بود از نظرم در حد 17 و اینا میشم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سعی میکنم ببینم جی میشه دیگه زبانم بددادم دیگه انگیزه هیچی ندارم

خودمم جایی نیستم بگم ادامه بده اونقدر خوندم اونقدر نمره هام بد شده فقط می خونم که فردا نگن نخوندی اگه می خوندی قبول میشدی

ادامه بده فقط 28 روز مونده تموم میشه

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
من حساب کردم دقیقا خیلی کمتر میشم 😭😭😭 

خیلی بد و سخت بود و سوالات جدید هم بود کلا سطح سوالات امسال بیداد سخت شده