2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فصل پنجمم دارم میرم فصل ششم خیلی عقبی دیوه نمیرسی 🤣🤣

تازه می خوام شروع کنم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
فصل پنجمم دارم میرم فصل ششم خیلی عقبی دیوه نمیرسی 🤣🤣 تازه می خوام شروع کنم

یه چیز بگم من تجربیم و فقد 4 تا فصل دارم  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بخون انشاالله میرسی اگه خیلی ضعیفی کلاس جمع بندی هم نگاه کن 

نه حفظیاتش رو مخمه اخه چرا فیزیک باید حفظیات داشته باشه  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه چیز بگم من تجربیم و فقد 4 تا فصل دارم    

منم تجربیم اما من فصل ششم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
بچه ها منم هیچی نخوندم و بلد نیستم یادمه یه معلم فیزیک داشتیم میگفت فیزیک خوندن مال یکی دو روز نیست ...

من پارسال فقط روز قبل امتحان کتابو خوندم ۱۸.۷۵ شدم بابا اشتباه میکنه😂 البته پارسال سخت نبود. امسال خدا رحم کنه

بچه ها منم هیچی نخوندم و بلد نیستم یادمه یه معلم فیزیک داشتیم میگفت فیزیک خوندن مال یکی دو روز نیست ...

ببین بستگی به هوش و زرنگیت داره شروع کن 15 شدن از 0 شدن بهتره

یحیوی ببین

یا یاری تو الا ببین

نه بابا درست نیست امروز رو بشین دو فصل بخون فرداهم دو فصل نمره ی خوبی میگیری چون فیزیک فصل هاش جدا هستن می تونی بر اساس بارم بندی بخونی