من قدیما ادم مذهبی نبودم هر کاری بگید کردم هر کاری یه مشکل بزرگ بعد ازدواجم درست شد بخاطرش کم کم نزدیک خدا شدم مشکل حل نشد ولی روزی به طور معجزه واری زیاد شد ، صبحا که برای نماز بیدار میشدم یدونه یاسین ( یس) بعد نماز صبح میخوندم
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
دقیقا حدس زدم برا همین پرسیدید که بچگونه جواب دادم حیف ک اینجا جای این بحث ها نیس
حق با شماست
شنیدم تو همین نی نی سایت و یه گروه ختم قرآن هستم خانما میگن برا رزق و روزی زیاد سوره ذاریات صبح و سوره واقعه شب بخونید
میگن خیلی عالیه
و میگن با خوندن سوره ی واقعه آدم محتاج کسی نمیشه
دوستان لطفا برای اینکه به حاجتام برسم نفریی یه صلوات بفرستید🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اگر اعتقادی به این مسائل ندارید مجبور نیستید تو تاپیک بمونید و شرکت کنید میتونید از تاپیک خارج شید&n ...
در ضمن قرار نیس هر کسی تاپیک زد دقیقا اون چیزی بشنوه ک دوس داره همه جای دنیا موافق هم هس مخالف هم هس نظر همه محترمه باید قانع کرد ن اینکه بگید دوس نداری ب سلامت. شبتون خوش