2777
2789
عنوان

اگر پول و روزی زیاد میخواید بیاید

5175 بازدید | 45 پست

من قدیما ادم مذهبی نبودم هر کاری بگید کردم هر کاری یه مشکل بزرگ بعد ازدواجم درست شد بخاطرش کم کم نزدیک خدا شدم مشکل حل نشد ولی روزی به طور معجزه واری زیاد شد ، صبحا که برای نماز بیدار میشدم یدونه یاسین ( یس) بعد نماز صبح میخوندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با یس خوندن میشه پولدار شد؟؟؟؟

من گفتم با یس خوندن میشه پولدار شد ؟

راه روزی براتون باز میشه مثلا به من پیشنهاد پروژه زیاد شد از غریبه هایی که شاید یک یا دوبار دیده بودنم منم تلاش کردم ساعتای زیادیو پای پروژه و اتوکد و‌… بودم پول زیادیم دراوردم خدا راه و باز کرد و من حق انتخاب داشتم که بپذیرم پروژه رو ( با اینکه خیلی سخت بود) یا اینکه رد کنم 

یعنی با یس خوندن میشه پولدار شد؟؟؟؟

پول خود به خود که نمیاد ...مثلاً شوهر من که کاسبه با این دعا یا مشتریهاش زیاد میشه ...یا جنسش پر فروش میشه یا یه در دیگه برا کسب روزی بیشتر براش باز میشه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

اها

واقعا متولد شصت و پنجین؟

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....