2789
عنوان

دیسک کمر😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2825 بازدید | 24 پست

من یه ماه پیش رفتم ام آر آی گفت دیسک ۵ زده بیرون برام قرص و ۱۰ جلسه فیزیوتراپی نوشت اونموقع که رفتم دکتر فقط وقتی طولانی مدت می ایستادم پاهام درد میگرفته ولی از وقتی قرص هارو میخورم و فیزیوتراپی هم رفتم خیلی بدتر شدم حتی چند دقیقه هم نمیتونم سرپا وایسم چه خاکی تو سرم بریزم؟چرا بدتر شدم؟😭😭تورو خدا اگه تجربه ای از درمان شدن دارید بگید

الان یه هفته اس شب و روز گریه میکنم این چه دردی بود تو این سن از عملم به شدت میترسم یعنی خوب میشم؟چیکار کنم؟😭

درخواست نده حرومزاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دکترتو عوض کن

عمل نکن 

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
من میرفتم حرکات اصلاحی اونجا کسایی بودن که دیسک داشته باشن خوب شده باشن کجا زندگی میکنید؟ حرکات اصل ...

حرکات اصلاحی چیه؟خودم میتونم تو خونه انجام بدم؟

درخواست نده حرومزاده

چقد امشب مشکل دیسک تو سایت زیاده.

دکترت خیلی ضعیف بوده که گفته برو فیزیوتراپی. دیسک بدتر تحریک میشه. 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

حرکات اصلاحی چیه؟خودم میتونم تو خونه انجام بدم؟

بهتره این چیزا رو زیر نظر یه متخصص خوب انجام بدین چون اگر یکم اشتباه انجام بدین براتون مشکل پیش میاد

حرکات اصلاحی ورزشیه که در راستای درست بهت میدن و روی عضله های خاصی کار میکنن برای بهبودی

چقد امشب مشکل دیسک تو سایت زیاده. دکترت خیلی ضعیف بوده که گفته برو فیزیوتراپی. دیسک بدتر تحریک میشه ...

پس چه خاکی تو سرم بریزم؟دنیا برام تموم شده کارم فقط شده گریه قلبم یه هفته اس تیر میکشه از بس گریه کردم

درخواست نده حرومزاده

قرص چی داده بهت ؟؟ فیزیوتراپی چه کارایی انجام داد ؟؟ورزش هم بخت داد ؟

قرص یونی فلکس و یه ویتامین برا صبح و ملوکسیکام و گاباپنتین برا شب 

فیزیوتراپی هم دستگاه یهم وصل میکرد ورزش هم داد انجام میدم

درخواست نده حرومزاده

مبشه آدرس بدین .. 

حتما عزیزم..خودم پیشش رفتم و جواب گرفتم دکتر خوبیه دستش شفاست ب لطف خدا 

چهار راه هدایت خیابان صورتگر جنب بستنی فروشی نارنج ترنج مطب دکتر محسن آزادی ازشنبه تاچهارشنبه نوبت دهیشم حضوریه همراه با بیمار و اینکه ۶صبح دکترتومطبه.پس باید زود زود زود اونجاباشین