2777
2789
توهفته33وزن نی نی 2کیلو بود دکتر گفت خوبه ولی یک جا خوندم باید 2300باشه  خودمم ازاول تاحالا 8ک ...

وای دقیقا.من بیشتر وقتا به زور میخورم.به قول مامانم اینهمه میخوریا این شده دیگه اگه نخوری که هیچی.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ذهنتونو مشغول وزن گیری بچه نکنید اون خودش هفته های اخر وزن میگیره دکتر میفرسته سونو اگه کم باشه دارو میده اگه زیاد باشه که میگه رژیم بگیر 😝😝فقط ذهنتونو ازاد بزارید و چیزای مقوی بخورید از خوردن چربی واقعا خودداری کنید باتشکر 😀

👼پسرم تاج سرم 👼
شما که نداری؟اخه فشارخونه من بالا نیست.خدایی خیلیم میخورم تا وزن بچه خوب بشه.مغزجات خرما شیر  پ ...

مال من توی سی ویک هفته وسه روزیک وهفتصدوپنجاه،بهم گفتن ریزه هفته بعدش رفتم یک ونهصدبودسونوبیوفیزیکال وداپلرهم دادم همه چی نرمال بودفقط گفتن یکم ریزه،ازاون موقع دیگه سونونرفتم ولی خب شکمم خیلی بزرگ نشده

منم واین صنم وعاشقی وباقی عمر😘💑
وای دقیقا.من بیشتر وقتا به زور میخورم.به قول مامانم اینهمه میخوریا این شده دیگه اگه نخوری که هیچی. & ...

من دکتربخاطراضافه وزن مولتی ویتامینوقطع کردیماه.دوباره شروع کرد.اصلاجرات نداشتم زیادبخورم .استراحت مطلق وسرکلاژم.تاآب می خورم چاق میشوم.فکرنمیکردم انقدوزن بچه ام کم باشه

من دکتربخاطراضافه وزن مولتی ویتامینوقطع کردیماه.دوباره شروع کرد.اصلاجرات نداشتم زیادبخورم .استراحت م ...

عزیزم خودتو نگران نکن ایشالا هفته های اخر وزن میگیره خیالت راحت هرچقدر استرس داشته باشی کمتر وزن میگیره بسپار به خدا 

👼پسرم تاج سرم 👼
من دکتربخاطراضافه وزن مولتی ویتامینوقطع کردیماه.دوباره شروع کرد.اصلاجرات نداشتم زیادبخورم .استراحت م ...

منم استراحتم.راستی بچه ها این هفته های اخر حتما عرق کاسنی بخورید بچه زردی نگیره.سفیدشم میکنه چون خونا تصفیه میکنه

عزیزم خودتو نگران نکن ایشالا هفته های اخر وزن میگیره خیالت راحت هرچقدر استرس داشته باشی کمتر وزن میگ ...

ممنون خانمی.توکل برخدامنکه انقدسختی کشیدم همش آرزو داشتم به هفته ۳۰به بالابرسم .شکرخداتااینجاخداکمک کرده انشالله برای بعدش خدابزرگه .سروقت به دنیابیاد۲کیلوباشه مهم نیست

منم استراحتم.راستی بچه ها این هفته های اخر حتما عرق کاسنی بخورید بچه زردی نگیره.سفیدشم میکنه چون خون ...

زردی به خوردن مادر نیست.اگه خون بچه گروه خونیش به مادرنخوره مثلامادرآباشه بچه ب ویامادرگروه خونیش مثبت  باشه وبچه منفی ویابرعکس احتمال زیادزردی میگیره.جنس پسر احتمال زردیش ازدختربیشتره.وحتمانوزادنبایدتوگرماباشه‌.هم لباس مناسب وهم محل نگهداری بچه دماش مناسب باشه

زردی به خوردن مادر نیست.اگه خون بچه گروه خونیش به مادرنخوره مثلامادرآباشه بچه ب ویامادرگروه خونیش مث ...

نمیدونم والا ولی میگن عرق کاسنی نمیذاره بچه زردی بگیره.

نه طول سرویکس خوب بود.ولی محکم نبود وشله.اینبارباطول سرویکس ۳۷سرکلاژشدم.دکترشل بوده دهانه رحمت

خداروشکر برا سلامت نی نیت صلوات فرستادم انشالله عاقبت به خیر بشه منم آرزوم اینه به هفته 30برسم 

شکمم که در حد هفته 20هست کوچیکه

لطفا برا سلامت نی نی ام یه صلوات بفرستین