2777
2789
توکل برخدا انشالله وزن میگیرن‌.اگه زایمان طبیعی باشه وزن کم خیلی خوبه.خواهرم فشارش بالا بود بچه اش ۲ ...

برای زایمان طبیعی که وزن بچه هرچی کمتر باشه بهتره.ولی نمیدونم میگن بچه های ریز نگه داریشون روزای اول سختره.ضعیفترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد ناراحتم چقدم دعواش کردم بچه رو دیروز خونه دوستم بودم بچش7ماهه 3برابر دخترمن بخدا 

وای نه دعواش نکن گناه داره دست خودش که نیست.راستی بعضی بچه ها اصلا ژن چاقی ندارن.مثلا پدر یا مادر یکیشون یا هردوشون ریز جثه اند.

بنظرم اگه فشارویادفع پروتئین نداشته باشیم بالاخره وزن میگیرن بنظرم تاانشالله تاوقت تولد۲۷۰۰میشن حداق ...

شما که نداری؟اخه فشارخونه من بالا نیست.خدایی خیلیم میخورم تا وزن بچه خوب بشه.مغزجات خرما شیر  پودر.ولی فکر کنم به باباش رفته هرچی میخوره انگار نه انگار خخخخ

وای نه دعواش نکن گناه داره دست خودش که نیست.راستی بعضی بچه ها اصلا ژن چاقی ندارن.مثلا پدر یا مادر یک ...

پدرش لاغر ولی بچگیاش خیلی تپل بود شانس گه من.یعنی سلین دلم میخاد بزنمش ک چیزی نمخوره

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

پدرش لاغر ولی بچگیاش خیلی تپل بود شانس گه من.یعنی سلین دلم میخاد بزنمش ک چیزی نمخوره

نه واقعا گناه داره.منم باباش بچه گیاش تپل بوده.ولی الان لاغره.شما فکر کنم چون بد غذاس وزن نمیگیره

شما که نداری؟اخه فشارخونه من بالا نیست.خدایی خیلیم میخورم تا وزن بچه خوب بشه.مغزجات خرما شیر  پ ...

نه ندارم خداروشکربچه ام منم به باباش رفته فکرکنم.خداخودش بهمون بچه امون داده برانگهداریشم خودش کمکمون میکنه.فقط سالم بیان بغلمون بر اوزن ونگهداریش خدابزرگه.منم یه هفته اس غصه میخوردم الان بهترم.دکترم گفت هنوز برای وزنگیری خیلی وقت داره

توهفته33وزن نی نی 2کیلو بود دکتر گفت خوبه ولی یک جا خوندم باید 2300باشه 

خودمم ازاول تاحالا 8کیلو اضافه وزن داشتم 

ربطی به چاق بودن واضافه وزن مادرنداره 

بچه اگه بخواد وزن بگیره مادر ابم بخوره وزن میگیره 

واز اونجایی که ما خیلی خوش شانسیم هرچی چیز مقوی ام بخوریم نی نی جان به زور وزن میگیره 😀😀

👼پسرم تاج سرم 👼
نه ندارم خداروشکربچه ام منم به باباش رفته فکرکنم.خداخودش بهمون بچه امون داده برانگهداریشم خودش کمکمو ...

ببخشید میشه بگین دلیل زایمان زودرستون چی بوده و چندهفته بوده؟

لطفا برا سلامت نی نی ام یه صلوات بفرستین