selin_jun مدیر عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4119 عنوان وزن نی نی تون تو هفته 31 چند بود؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 50 پست من 1650بود.سونو گراف گفت خوبه.ولی رو وزنش دو روز عقبتر نشون میداد. 1396/05/16 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه1370 عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 2134 نه طول سرویکس خوب بود.ولی محکم نبود وشله.اینبارباطول سرویکس ۳۷سرکلاژشدم.دکترشل بوده دهانه رحمت ببخشید دلینا جان نارسایی سرویکس چ علایمی داره؟سرویکس من ۳۱ خیلی میترسم.دکترم میگه طولش خیلی کم نیست اما از نارسایی وحشت دارم
دلنیا13699 عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 503 خداروشکر برا سلامت نی نیت صلوات فرستادم انشالله عاقبت به خیر بشه منم آرزوم اینه به هفته 30برسم ... خیلی ممنون عزیزم.انشالله شما هم بسلامتی زایمان میکنی بشکم نیست خداخودش مواظب بچه هامونه نگران نباش
دلنیا13699 عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 503 ببخشید دلینا جان نارسایی سرویکس چ علایمی داره؟ سرویکس من ۳۱ خیلی میترسم.دکترم میگه طولش خیلی کم نیس ... کوتاهی باسونومعلومه دکترامیگن کمتره از۳۰میلیمتر. ولی سستی باسونومعلوم نمیشه بامعاینه و علایم وخدانکرده زایمان زودرس قبلی تشخیص میدن بمن گفتن شکم اول دکتراتشخیص نمیدن بعدزایمان فهمیدن.ولی علایم داره.احساس فشاربه داخل واژن مخصوصا وقت نشستن.احساس تکان خوردن بچه بداخل واژه.یعنی قشنگ احساس میشه که بچه داره بداخل واژن فشارمیاره.افزایش ترشحات غلیظ.نگران نباشیدولی شما۳۱بنظرم سرکلاژبشی خیال جمعتری .چون وقت داری هنوز.بعضیابا۲۵ بارداریوبه آخرمیرسون.دیگه حکمت خداست وخدامیدونه آخربارداری چی میشه.بایدبه خداتوکل کرد.انشالله شماهم بارداری راحت ولی دردسری داشته باشید
نی_نی_زیباا عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 232 برا من 1450 😔 عزیزم منم پایان ۳۱ هفته وزن بچم ۱۴۵۰ بود دارم دیونه میشم .تورو خدا موقع تولد وزن بچت چقد شد؟؟؟؟
سیم_سیم_جون عضویت: 1395/11/06 تعداد پست: 4779 عزیزم منم پایان ۳۱ هفته وزن بچم ۱۴۵۰ بود دارم دیونه میشم .تورو خدا موقع تولد وزن بچت چقد شد؟؟؟؟ عزیزم نگران نباش موقع تولد وزن دخترم ۳۴۶۰ بود البته من ماه آخر بستنی زیاد خوردم
نی_نی_زیباا عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 232 عزیزم نگران نباش موقع تولد وزن دخترم ۳۴۶۰ بود البته من ماه آخر بستنی زیاد خوردم جدی ؟ خداروشکر.منم شروع کردم به خوردن بستنی دعا کن حدلیل ۳ کیلو بشه.مننون عزیزم که از نگرانی درم اوردی.خدا دخترتو حفظ منه.