2777
2789
نه طول سرویکس خوب بود.ولی محکم نبود وشله.اینبارباطول سرویکس ۳۷سرکلاژشدم.دکترشل بوده دهانه رحمت

ببخشید دلینا جان نارسایی سرویکس چ علایمی داره؟

سرویکس من ۳۱ خیلی میترسم.دکترم میگه طولش خیلی کم نیست اما از نارسایی وحشت دارم 

خداروشکر برا سلامت نی نیت صلوات فرستادم انشالله عاقبت به خیر بشه منم آرزوم اینه به هفته 30برسم  ...

خیلی ممنون عزیزم.انشالله شما هم بسلامتی زایمان میکنی بشکم نیست خداخودش مواظب بچه هامونه نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دلینا جان نارسایی سرویکس چ علایمی داره؟ سرویکس من ۳۱ خیلی میترسم.دکترم میگه طولش خیلی کم نیس ...

کوتاهی باسونومعلومه دکترامیگن کمتره از۳۰میلیمتر. ولی سستی باسونومعلوم نمیشه بامعاینه و علایم وخدانکرده زایمان زودرس قبلی تشخیص میدن بمن گفتن شکم اول دکتراتشخیص نمیدن بعدزایمان فهمیدن.ولی علایم داره.احساس فشاربه داخل واژن مخصوصا وقت نشستن.احساس تکان خوردن بچه بداخل واژه.یعنی قشنگ احساس میشه که بچه داره بداخل واژن فشارمیاره.افزایش ترشحات غلیظ.نگران نباشیدولی شما۳۱بنظرم سرکلاژبشی خیال جمعتری .چون وقت داری هنوز.بعضیابا۲۵ بارداریوبه آخرمیرسون.دیگه حکمت خداست وخدامیدونه آخربارداری چی میشه.بایدبه خداتوکل کرد.انشالله شماهم بارداری راحت ولی دردسری داشته باشید

عزیزم نگران نباش موقع تولد وزن دخترم ۳۴۶۰ بود البته من ماه آخر بستنی زیاد خوردم

جدی ؟ خداروشکر.منم شروع کردم به خوردن بستنی دعا کن حدلیل ۳ کیلو بشه.مننون عزیزم که  از نگرانی درم اوردی.خدا دخترتو حفظ منه.