2777
2789
عنوان

توی گوشی داداشم چیزی دیدم که نباید میدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 86 پست
با زن متاهل دوست شده ، چیز بدی نیست؟

جدا شده مجرده دیگه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم انگار دختره مشکل خانوادگی داشت  فکنم طلاق گرفته و خونه باباشه

عزیزم زنگ بزن ۱۴۴۸ اگر اشتباه نکنم 

اونجا مشاور ها راهنمایت میکنن بنظرم اگر میدونی که بعدا ممکن برادر وابسته این خانم بشه و شما یه زن مطلقه به عنوان زن برادر یا عروس نمیپزیرین حتما به مشاور زنگ بزن یا یه بزرگتر که دهنش قرصه در جریان بزار بگو مثلا دیده شمارو اینجوری که باخبر شده.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
میگه از کجا فهمیدی  نمیخوام رومون به هم باز یشه

دختر خوب و خوشگل و خانواده دار معرفی کنید بهش . تعریفش بدید اعتماد ب نفسش بالا ببرین و سطح توقعش بالا ببرید ... در کل عزیزم ی چیز بگم من چند تا داداش دارم خیییییلی هم دوستشون دارم ولی سعی کن بیخیال کاراش بشی جز آسیب روحی و متهم شدن ب دخالت و فضولی چیزی نصیبت نمیشه . آخرشم کار خودش می‌کنه 

ولی بنظرم داداشت باید تو رو چک کنه . مطمعنی ۱۹ سالته .خوبه بزرگتر نیستی ازش وگرنه چیکار میکردی . 

حس مینکنم اگه دوست دخترم داشت باز همین رفتارت بود . انگار مشکلت اول با دوست دختر داشتنه بعد با زن بودن طرف و بچه داشتنش . 

یعنی از ریشه مشکل داری با اینکه داداشت با دختر در ارتباط باشه

داداششه دلش خواسته نگاه کنه تو گوشیشو  همه که نباید مثل هم باشن شماها اسمش میزارین فوضولی من ...

بله وقتی درسته که داداشش راضی باشه نه اینکه قایمکی نگاه کنه و فضولی کنه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دختر خوب و خوشگل و خانواده دار معرفی کنید بهش . تعریفش بدید اعتماد ب نفسش بالا ببرین و سطح توقعش بال ...

که دختر مردمو بد بخت کنه؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

داداششه دلش خواسته نگاه کنه تو گوشیشو  همه که نباید مثل هم باشن شماها اسمش میزارین فوضولی من ...

چه حرف بی منطقی!!!!

یه پسر ۲۶ ساله شاید یچیزایی ت گوشیش باشه اصلا یچیزایی با دوس دخترش گفته باشن ک خواهره فضولش نباید ببینه ینی چی این حرفاا

توهم یکی مث اسی هستی خدا شماهارو نصیب هیچ بدبختی نکنه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بنظرم بهش بگو میخوای دختر خوب برا ازدواج برات پیدا کنم دیگه تا دیر نشده باید کم کم به فکرش باشی ببین ...

میگه زن نمیخوام

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

وا اگه مجرده پس استارتر بخاطر چی میگه نگرانم؟🙄🥲

فضوله نه نگران