2777
2789
عنوان

توی گوشی داداشم چیزی دیدم که نباید میدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با زن متاهل دوست شده ، چیز بدی نیست؟

آها با زن متاهل 

فکر کردم با دختر 

اره خیلی بده و شر میشه آخرش 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
همیشه چک میکردم  چون نگرانش بودم

خیلی کارت اشتباست

فک کن یکی گوشیت و چک کنه همیشه از سر دلسوزی 

نهایتن کاری نمیتونی بکنی

زندگی خودشه دخالت نکن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
میگه از کجا فهمیدی  نمیخوام رومون به هم باز یشه

روت باز میشه بری گوشیشو نگاه کنی بهتم اجازه اینکارو میده بعد روت نمیشه ازش بپرسی؟ 

فک کردم خیلی صمیمین باهم که میزاره گوشیشو نگاه کنی

⁦♥️⁩

همیشه چکش میکردی چون نگرانش بودی؟

نشستی تمام چتاشو خوندی چون نگرانش بودی ؟

فضولی کار خوبی نیس

داداشت راه غلط و بشدت اشتباهی رو میره ولی بالاخره لو میرفت و میتونسی کمکش کنی ولی الان هرچی بگی کینه تورو میگیره و میدونه فضولی کردی

شما ۱۹ سالته دلیلی نداره همیشه فضولی گوشی اهالی خونه رو بکنی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چقد کارت بده 

اینکارا یعنی چی؟ جاهاتون عوض شده جای اینکه اون کنترلت کنه تو اینکارو میکنی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همیشه از ادمایی مثل ت متنفر بودم پرو و سیریش

پسر ۲۶ ساله رو چک میکنی؟؟اگ جای داداشت بودم و میفهمیدم انقد میزدمت ک بمیری

بعدشم داری میگی دختره جدا شده دیگ چ ابرو بردنی داره فضول خانم؟؟؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

اگه شوهر داره یه جوری به روش بیارید چون شر میشه ولی اگه شوهر نداره کاریش نداشته باشید

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خیلی کارت اشتباست فک کن یکی گوشیت و چک کنه همیشه از سر دلسوزی  نهایتن کاری نمیتونی بکنی زندگ ...

بله درسته 

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

خودتو. بهش نزدیک کن باهاش وقت بگذرون ببین خودش شاید گفت که دوسته و فلان اونجا باهاش صحبت کن اگه هم نگفت خودت کم کم بهش بگو حس میکنم رفتارت تغییر کرده کسی تو زندگیته تو خیلی برام مهمی و برادرت سنش بزرگه نمیشه زیاد براش تصمیم بگیرین ولی به مامانت وبابات بگو زودتر دامادش کنن