2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 32598 بازدید | 50 پست
ممنونم بهم دلداری میدید هنوز نتونستم شادی کنم برا مثبت شدن و حامله شدنم بیچاره شوهرمم هنوز ناامیده چ ...

عزیزم بتا من بعد 10 روز تأخیر زیر 2 بود. بعد یک ماه تأخیر تازه شد 200. لقاح من سه هفته دیرتر نسبت به بقیه بود. پس نگران نباش. فقط زودتر برو دکتر تا از نگرانی دربیای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟؟؟خیلی ممنونم خوشحالم کردی عصر میرم دکتر حتما.

آره عزیزم الکی خودتو نگران نکن واسه نی نی خوب نیست. دکتر که بری کاملا خیالت راحت میشه. درصمن نی نی من پسره و شاید این هم بی تأثیر نبوده

آره عزیزم الکی خودتو نگران نکن واسه نی نی خوب نیست. دکتر که بری کاملا خیالت راحت میشه. درصمن نی نی م ...

خدا کنه.عزیزم.آخه من مشکل تیروئیدم دارم و بخاطر اینکه دوبار سقط کردم از وقتی رفتم آزمایش دکترم شیاف سیکلوژست داده میترسم میگم نکنه خارج رحمی باشه و با شیافا جاش محکم بشه و لوله هامو پاره کنه

خدا کنه.عزیزم.آخه من مشکل تیروئیدم دارم و بخاطر اینکه دوبار سقط کردم از وقتی رفتم آزمایش دکترم شیاف ...

سلام عزیزم من هم سر ئخترم این طور بودم الان خدا رو شکر دخترم 6 سالشه اصلا نگران نباش . بچه ها من برای دومی تو ماه دوم اقدامم و امروز 24 سیکلمه پاهام داره میترکه از درد علت چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟

خدایا !!!!!!!!!

منم دیروز رفتم دکتر گفت احتمالا خارج رحمی باشه .پنج هفته و چند روز بود  گفت. چیزی نمی بینم .بعد گفت یه چیز کوچیک 

بعد گفت تو لوله ی راستت یه چیزی 

برام تیتر بتا نوشته .دیروز دادم اولیش رو 1877 بود .خیلی استرس دارم تا شنبه که  دوباره  برم  تست. 

تو نت خوندم تیتر بالای هزار ساک حاملگی رو تو هفته ي  پنج نشون میده .الان انگار  تو برزخم.ب ...

مقدار تیتر که خوب بوده ؟؟؟ چرا نگرانی؟؟؟ برو سونو من 3 هفته ام بود دکتر شک داشت رفتم سونو دکترش خدایی خیلی امید داد بهم گفت هیچ نگران نباش ساک تشکیل شده 2 هفته بعدش هم رفتم پیش خودش گفت همه چیز نرماله 

خدایا !!!!!!!!!

سلام خسته نباشيد تور خدا جواب بديد خوردم ب تعطيلي هيچ دكتري نيست رفتم ازمايش بتا دادم نوشته ١٠-٢٥ بعدش اخرش نوشته ٢٥چنذ وقت هم عقب انداختم تنها علائمي هم كه دارم سينه درد شديد گرفتگي عضلات زير شكم با ترشح ايا من باردارم