خانوما توروخدا بیایید به من دلداری بدید.خ نگرانم.تیتر بتای من بعد 6روز تاخیر 199.7 شد 48ساعت بعدش دوبرابر نشد و 356.8شد و دوباره امروز آزمایش دادم باز کمتر از دوبرابره 627.6.بنظر شما لقاح دیر انجام شده یا حاملگیم خارج رحمیه؟همش میترسم لوله هامو پاره کنه و من نفهمم.سونو هم ک میگن زیر 1000 نشون نمیده ساک رو.حالا من چیکار کنم؟به خودم امیدواری میدم میگم حتما لقاح دیر بوده یا بچه پسره ک دیر میره بالا.اما خب این عدد واسه 10روز تاخیر کم نیست؟کمکم کنید خانوما.دوتا سقط داشتم قبلا.نگرانم
ممنونم بهم دلداری میدید هنوز نتونستم شادی کنم برا مثبت شدن و حامله شدنم بیچاره شوهرمم هنوز ناامیده چ ...
عزیزم بتا من بعد 10 روز تأخیر زیر 2 بود. بعد یک ماه تأخیر تازه شد 200. لقاح من سه هفته دیرتر نسبت به بقیه بود. پس نگران نباش. فقط زودتر برو دکتر تا از نگرانی دربیای
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره عزیزم الکی خودتو نگران نکن واسه نی نی خوب نیست. دکتر که بری کاملا خیالت راحت میشه. درصمن نی نی م ...
خدا کنه.عزیزم.آخه من مشکل تیروئیدم دارم و بخاطر اینکه دوبار سقط کردم از وقتی رفتم آزمایش دکترم شیاف سیکلوژست داده میترسم میگم نکنه خارج رحمی باشه و با شیافا جاش محکم بشه و لوله هامو پاره کنه
خدا کنه.عزیزم.آخه من مشکل تیروئیدم دارم و بخاطر اینکه دوبار سقط کردم از وقتی رفتم آزمایش دکترم شیاف ...
سلام عزیزم من هم سر ئخترم این طور بودم الان خدا رو شکر دخترم 6 سالشه اصلا نگران نباش . بچه ها من برای دومی تو ماه دوم اقدامم و امروز 24 سیکلمه پاهام داره میترکه از درد علت چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
تو نت خوندم تیتر بالای هزار ساک حاملگی رو تو هفته ي پنج نشون میده .الان انگار تو برزخم.ب ...
مقدار تیتر که خوب بوده ؟؟؟ چرا نگرانی؟؟؟ برو سونو من 3 هفته ام بود دکتر شک داشت رفتم سونو دکترش خدایی خیلی امید داد بهم گفت هیچ نگران نباش ساک تشکیل شده 2 هفته بعدش هم رفتم پیش خودش گفت همه چیز نرماله
سلام خسته نباشيد تور خدا جواب بديد خوردم ب تعطيلي هيچ دكتري نيست رفتم ازمايش بتا دادم نوشته ١٠-٢٥ بعدش اخرش نوشته ٢٥چنذ وقت هم عقب انداختم تنها علائمي هم كه دارم سينه درد شديد گرفتگي عضلات زير شكم با ترشح ايا من باردارم