2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 32598 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر ،اگه پیامم را میخونی میشه بگی اون بارداریت ختم بخیر شد؟من هم روند بالا رفتن بتام مثل شم ...

سلام عزیزم.من این بارداری هم اخر به سقط انجامید اما من مشکلات ایمنی و انعقادی داشتم.بتا مشکلی نداشت.

سلام عزیزم.من این بارداری هم اخر به سقط انجامید اما من مشکلات ایمنی و انعقادی داشتم.بتا مشکلی نداشت.

آخی متاسف شدم،اتفاقا دکتر منم تا جواب آزمایش را دید گفت کاش قبل از بارداری از لحاظ ایمنی،انعقادی بررسی میشدی،گمونم همین حدس و واسم میزنه،شما اون بارداری تا چند هفته ادامه پیدا کرد و بتات نهایت به چند رسید و چطور سقط شد؟

خدایا شکرت   
آخی متاسف شدم،اتفاقا دکتر منم تا جواب آزمایش را دید گفت کاش قبل از بارداری از لحاظ ایمنی،انعقادی برر ...

دیگه بتامو تکرار نکردم لکه بینی پیدا کردم و دیگه کم کم با داروهای گیاهی سقط کردم.چون سونو ک رفتم گفت ساک حاملگیت از 2هفته پیش هیچ رشدی نکرده و جنینی هم وجود نداره

دیگه بتامو تکرار نکردم لکه بینی پیدا کردم و دیگه کم کم با داروهای گیاهی سقط کردم.چون سونو ک رفتم گفت ...

آها که اینطور،لنفوتراپی را انجام دادی،برو از لحاظ ایمنی انعقادی حتما پیگیر باش،خواهرم و دوستم لنفوتراپی را انجام دادن هر دو دوقلو دارن الان،آزمایش آپکا باید بدی....دعا کن من واسم بمونه و کارم دیگه به اونجاها نرسه

خدایا شکرت   
آها که اینطور،لنفوتراپی را انجام دادی،برو از لحاظ ایمنی انعقادی حتما پیگیر باش،خواهرم و دوستم لنفوتر ...

سلام. خوبین؟ببخشید من یه مشکلی دارم. دو روز قبل موعدم یعنی روز ۲۸ سیکلم آز دادم بتام ۷۵ و مثبت بود. تا از آزمایشگاه رسیدم خونه یه نصف روز خونریزی خیلییی خفیف داشتم. بتام رسید روز ۳۰ ب ۵۲.۳ . یک هفته صبر کردم دیدم پریود نشدم و هیچ درد و خونریزی ندارم روز ۳۷ سیکلم رفتم آز دادم بتام شده بود ۱۸۴ و نیم. دکتر گفت احتنالا خارج از رحمی باشه. معاینه داخلی کرد و هیچ درد و لکی نداشتم. بنظرتون امکانش هست خارج از رحمی نباشه.؟؟

سلام. خوبین؟ببخشید من یه مشکلی دارم. دو روز قبل موعدم یعنی روز ۲۸ سیکلم آز دادم بتام ۷۵ و مثبت بود. ...

سلام عزیزم،مرسی،عزیزم شما تمام آزمایشات را توی یک آزمایشگاه انجام دادی؟(آزمایش بتا باید در یک آزمایش تکرار بشه و حتی ساعتشم باید تقریبا یکی باشه مثلا سه روز یکبار ساعت 10صبح)

بنظرم بازم بعد از 72،یا 48ساعت آزمایش را تکرار کن،چاره ای نداری فعلا،سونو هم اگه خواستی بری حتما واژینال برو،انشالله که خارج از رحمی نیست،نگران نباش.اگه هم باشه چون بتا زیر 1000 هست با دارو جذب میشه،ولی نباید زمان را از دست بدی،حتما پیگیر باش.درد نداری؟دل درد شدید،کمر درد،سر شدن عضلات؟

خدایا شکرت   
سلام عزیزم،مرسی،عزیزم شما تمام آزمایشات را توی یک آزمایشگاه انجام دادی؟(آزمایش بتا باید در یک آزمایش ...

من همه آزمایشارو تو یه آزمایشگاه انجام دادم و همه ساعت ۹ صبح. ولی این آزمایش رو دکتر برام تو یه آزمایشگاه دیگه نوشت و تاکید داشت ک اونجا انجام بشه. هیچ دردی ندارم. هیچی. نه درد نه لک بینی. فقط خیلی نگرانم

من همه آزمایشارو تو یه آزمایشگاه انجام دادم و همه ساعت ۹ صبح. ولی این آزمایش رو دکتر برام تو یه آزما ...

نمیدونم والا،مورد توام عجیبه،انشالله که خیره،فقط یه سونو واژینال برو ببین اون چی میگه.خبرش را بهم بده.خوش خبر باشی انشالله

خدایا شکرت   
نمیدونم والا،مورد توام عجیبه،انشالله که خیره،فقط یه سونو واژینال برو ببین اون چی میگه.خبرش را بهم بد ...

باشه امشب میام خبر میدم. البته تو تاپیکای دیگه خوندم ک خیلیا درد نداشتن. شاید منم این مدلی باشه. توکل ب خدا

توکل بخدا،به چیزای بد فکر نکن.

الان از دکتر اومدم. بتام بعد دو روز از ۱۸۴ رسیده ب ۴۳۰. دکتر بازم تاکید داره ب خارج رحمی. سونو واژینال نه داخل رحم نه خارج چیزی ندیدن. دو هفته دیگه باید سونو بکنه

الان از دکتر اومدم. بتام بعد دو روز از ۱۸۴ رسیده ب ۴۳۰. دکتر بازم تاکید داره ب خارج رحمی. سونو واژین ...

عزیزم توام مثل من شدی،من هم دوبار شکمی سونو دادم،یکبارم واژینال،هیچی ندیدن،بتام تا 400هم بالا رفته بود.تا اینکه پریود شدم و بتام اومد پایین،شد 129 ،بعد از چهار روزم شد 14

منم فردا نوبت دکتر دارم.

خدایا شکرت   
الان از دکتر اومدم. بتام بعد دو روز از ۱۸۴ رسیده ب ۴۳۰. دکتر بازم تاکید داره ب خارج رحمی. سونو واژین ...

ولی عددت خوب بالارفته ها،من که امید دارم واست،شایدم لقاحت دیر بوده و همه چیز نرماله،دکترا همیشه بدترین حالت ممکن را در نظر میگیرن.به نظرم یک هفته دیگه یک آزمایش مجدد بده ببین بتات رو چنده،میدونی گلم واسه چی میگم ،درسته که خرجت میره بالا ولی اگه خدایی نکرده منجر به سقط شد دلیلش را بهتر میتونن بفهمن.واسه بارداری های بعدیت به دردت میخوره....توکل بخدا کن،پیگیر باش ولی نگران نباش.

خدایا شکرت