2777
2789
عنوان

تیتر بتا

32597 بازدید | 50 پست

خانوما توروخدا بیایید به من دلداری بدید.خ نگرانم.تیتر بتای من بعد 6روز تاخیر 199.7 شد 48ساعت بعدش دوبرابر نشد و 356.8شد و دوباره امروز آزمایش دادم باز کمتر از دوبرابره 627.6.بنظر شما لقاح دیر انجام شده یا حاملگیم خارج رحمیه؟همش میترسم لوله هامو پاره کنه و من نفهمم.سونو هم ک میگن زیر 1000 نشون نمیده ساک رو.حالا من چیکار کنم؟به خودم امیدواری میدم میگم حتما لقاح دیر بوده یا بچه پسره ک دیر میره بالا.اما خب این عدد واسه 10روز تاخیر کم نیست؟کمکم کنید خانوما.دوتا سقط داشتم قبلا.نگرانم

عزيزم نگران نباش. خارج رحمي بتا افت ميكنه. بايد صبر كني. الان انقدر كوچيك هست كه به لوله آسيب نميزنه حتا اگر خداي ناكرده خارج رحمي باشه. شما تمام اين آزمايشات رو در يك مركز انجام دادي؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ک نباید دوبرابره دوبرابر بشه الانم خوب رفته بالا .اینکه عددش زیاد نیس دقیقا یا پسره یا لقاحت دیر بوده ولی بنظر من از بتای قبلیت تا الان خوب بالا رفته.هرچقدم بیشتر استرس داشته باشی احتمال سقط بیشتر اروم باش بعدم برو دکتر .خارج رحمی معمولی بتا غیر عادی بالاس نه پایی

دوست عزیز

خارج رحم یهو بتا میره بالا و شما روندش خوب بوده بالا رفتنش مثل منه نرمال بوده،نگران نباش،احتمالا لقاح دیر بوده،استرس اصلا نداشته باش اصلا،برات دعا میکنم

فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
بله در ی ازمایشگاه انجام دادم

اينا علايم بارداري خارج از رحم هست:

- خونریزی واژینال یا لکه بینی
- آمنوره یا عدم قاعدگی
- تهوع
- استفراغ
- درد در ناحیه شکم
- گرفتگی عضلات
- احساس درد تنها در یک طرف بدن
- سرگیجه
- ضعف
- غش کردن
- درد در ناحیه مقعد
- درد در ناحیه گردن یا شانه

كه اگر اين علايمو داري حتما به دكترت بگو. 

دوست عزیز خارج رحم یهو بتا میره بالا و شما روندش خوب بوده بالا رفتنش مثل منه نرمال بوده،نگران نباش، ...

مرسی عزیزم.خوشبحالت زایمانت نزدیکه انشالله خدا همیشه لحظه هاتون رو شیرین کنه و زایمان راحتی داشته باشی برام دعا کن

نه بعضی مواقع زیردلم حالت نفخ داره و انگار سفته مثل روزای اول پری.

منم موقع بارداریم اینجوری بودم درد شدید پریود. منتها بتام روز موعد پریودم ۱۰۳ بود. دفعه بعد که ۷۲ساعت بعد بود شد ۹۵۸

هر وقت خدا بخواد مامان میشم
از این علائم فقط کمی دل دردشو دارم و لکه بینی هم ندارم.

بنظرم مشكلي نيست و فقط حساس شدي. استرس براتون اصلا خوب نيست. به خدا توكل كن. شما بار اول عددت نزديك ٢٠٠ بوده و ٤٨ ساعت بعد نزديك به ٤٠٠.