2777
2789
عنوان

بچه ها چرا میگید زبان سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 67 پست
خیلی قشنگه اسم اهنگ این روزا از علی یاسینی دوست داشتی گوش کن

الان میرم گوش بدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

همیشه یه عده بعد امتحانا تاپیک میزنن که خار مادر طراح فلانه و خیلی آسون بوده و ما داریم اینجا زحمت م ...

نه اینو کاری ندارم ولی واقعا بده 

بخدا یه عده خودکشی میکنن 

فشار فوق العاده زیاده فوق العاده

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چرا ب من توهین میکنید برید در کتاب کار زبانون باز کنید متوجه حرف من میشید 

عزیزم

من کنکور زبان دادم و کلاس زبانم رفتم

کتابارو جوییدم به علاوه جزوه و کتاب

سطح سوالا بشدت بالا و سخت بود اصلا درخور اموزش پرورش نبود بیشتر شبیه ازمون تافل بود

برای دانش اموزای عادی ک کلاس نرفتن فاجعه اس 

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
عزیزم من کنکور زبان دادم و کلاس زبانم رفتم کتابارو جوییدم به علاوه جزوه و کتاب سطح سوالا بشدت بال ...

😐پس چرا واسه من راحت بود ؟؟؟؟!کلیدم چک کردم درست بودن

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
من وقت کم اوردم💔💔💔

منم میخاستم بلند گریه کنم😭😭😭ریدینگ نرسیدم کامل دوسه سوال نرسیدم

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲