2777
2789
عنوان

بچه ها چرا میگید زبان سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸/۷۵ فقط سوال اخر تو پاسخنامه نبودش زدم گوگل ترنلیت معنیش ک اوکیه،از لحاط دستوری ام درسته فکنم

پس چرا میگن سخت بود حس بد دادن بهم من کتابکار خود کتابو حل کردم تقریبا میشه گفت اونجا همش بود

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
چون واقعا سخت بود!

اخه خودم کلیدو چک کردم نمرم این کلاس زبانم ۴ ساله نمیرم فقط دیروز صب تا ساعت ۱۲ شب ی دور کتابو کتاب کارشو خوندم و برام عجیبه چرا تونستم جواب بدم اگ سخت بوده

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️

منم پارسال ترمیم بودم 

سوالات زبان آسون بود برای من

ولی واسه بقیه سخت بود 

یه چیزو به همه تعمیم نده 

خیلی ها از زبان متنفرن و دیر یادمیگیرن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اخه خودم کلیدو چک کردم نمرم این کلاس زبانم ۴ ساله نمیرم فقط دیروز صب تا ساعت ۱۲ شب ی دور کتابو کتاب ...

عزبزم من تو عمرم کلاس زبان نرفتم  دیروزم پریود بودم هشت تا یازدع صبح خوندم س چار ساعت..ولی همه تو یک سطح نیستن که.متوسط صعیف..ب اونا توحه نشد تو این امتخان 

من اینقد اینو گوش دادم دیگه برم سراغش گوشام خون میاد😂 این روزا،غریبه،تبر،پرواز،منو برگردون،نقاب...

😁🦋

منم ببشر نترس رو گوش میدم کلا رفتم رو قدیمیا

۲۸ ام خرداد میخاد بیاد شهر ما کنسرت داره حیف نتونستم برم

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

6 سال کلاس زبان بیرون رفتم 

و زبانم هم تو مدرسه همیشه بیست بود 

ولی سخت بودن سوالا در نظرم 

این نظر منه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   7