2777
2789
عنوان

بچه ها چرا میگید زبان سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 67 پست
توجه نکن عزیزم همه میگن سخت بود میانگین بخدا کل کشور زیر ۱۰میشه خیلیا میوفتن کسیم بیفته دیگه مصی ...

یا حضرت عباس زبانو بیفتیم حتی با تک ماده اوکی شه کنکور قبول نیس؟😐 یا قران مجید و کریم😑 خدایاااا 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا حضرت عباس زبانو بیفتیم حتی با تک ماده اوکی شه کنکور قبول نیس؟😐 یا قران مجید و کریم😑 خدایاااا&nb ...

وای خدایا میترسم

بیا تاپیک اخرم اعتراض بزنیم

هر کیم میشناسی بگو بیاد ببینیم چیکا میکنیم

وای خدایا میترسم بیا تاپیک اخرم اعتراض بزنیم هر کیم میشناسی بگو بیاد ببینیم چیکا میکنیم

میام

اینجا کسی نیس که برسونه حرفارو

وای منم ، همه زندگیم به این کوفتی بستس 

اصلا و اصلا روحیه ندارم بمونم برا سال بعد اصلااااااا😭 وای خدا خودش کمک کنع

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

میام اینجا کسی نیس که برسونه حرفارو وای منم ، همه زندگیم به این کوفتی بستس  اصلا و اصلا روحی ...

خدایا حرفمونو ب کی بگیم خدااا

کاش دوازدهمیا جمع شن یه فکری کنیم

ب پر بازدید شدن نیازه فقط

اها یعنی ی چیز مثل ریاضی؟

بله

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

منم میخاستم بلند گریه کنم😭😭😭ریدینگ نرسیدم کامل دوسه سوال نرسیدم

منم دقیقا یکی از ریدینگ هارو نصفه جواب دادم

یکیم نرسیدم کلا بخونم

برگمو ازم گرفتن🙂

حالا خداروشکر من ترمیمی بودم دیگه نگران پاس شدنم نیستم