2777
2789

من صد ميليونو تو يه روز تموم ميكردم

شوهرم هميشه ميگه همين الان صد ميليون بهت بدن يه ساعت بعد تمومه😂😂😂😂😂

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
بدن سازی میرفتم البته من هیچوقت تاحالا چاق نبودم خانواده مادریم همه استاندارد هستن اون تپلاشم لاغر ...

سعی کن دوران بارداری حتما پیاده‌روی، یوگا یا پیلاتس انجام بدی، برای زایمان راحت و شل نشدن عضلات لگن 

اینا حرفای 100 میلیونیه نت بردارید مسلمونا 😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صد ميليونو تو يه روز تموم ميكردم شوهرم هميشه ميگه همين الان صد ميليون بهت بدن يه ساعت بعد تمومه ...

چه بی برنامه ای دختر😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

استارتر عزیز حیف که سایت مشکل‌داره و بازدید تاپیکت‌ رو یک ثبت کرده،وگرنه میرفتی تو پربازدیدا

سعی کن دوران بارداری حتما پیاده‌روی، یوگا یا پیلاتس انجام بدی، برای زایمان راحت و شل نشدن عضلات لگن& ...

چشم عزیزم مرسی گفتی

یوگا هم چند جلسه رفتم

حتما موقع بارداری میرم😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه سوال الان به میزان درامد میگن ثروتمند یا به میزان دارایی کلی یه شخص؟

اگه درامد هست به چه میزان درامد میگن پولدار؟

اگه به میزان کل دارایی هست به چه میزان دارایی میگن ثروتمند؟

من از نهم😥😥انشالله نتیجه بگیریم.😍😍😍کثیف😂😅😂

انشالله كثيف كاريامون نتيجه بخش باشه😅😅

الهي امييييين😍

موعدت چندمه عزيزم؟

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
انشالله كثيف كاريامون نتيجه بخش باشه😅😅 الهي امييييين😍 موعدت چندمه عزيزم؟

والا ۱ مرداد بودم این ماه

قانونن ۱ شهریورم

حالا اگه باز تاخیر نداشته باشم

نمیدونم والا😥😥😥

اینم شانس ما فقیر فقراس 🤣

منم تاپیک زدم شلوغ هم  شد ولی همین مشکل تاپیک شما  ر و  داره

به یورو ماهی تقریبا 22 هزار یورو که فکر کنم شما این درآمد رو داشته باشید چون اونایی که در کشورهای ار ...

نَمَنَ😂😂😂

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
نه دیگه اینجایی ها می خورن. ندیدم کسی مثل این آشناتون از نخوری هلاک بشه. کاش مهمونش می کردی نخورده ن ...

كسي هلاك نشد درباره يه سيستم فكري داريم بحث ميكنيم سيستم فكري كه بر خلاف سيستم سرمايه داري حاكم در ايران و كشورهايي مثل آمريكاست 

اتفاقا دوست منم اونجايي ه و با همون سيستم داره زندگي ميكنه و خوب ميشناستشون كه شرايط خرج كردنشون چه جوريه 

به نظر من شخصا يه مشت چس ... خورن 😂😂كه نميخورن نميخرن خرج نميكنن 

حالا هي شما لاي زرورق بپيچ و فك كن كار درست ترين آدماي دنيان 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي