2777
2789
۱ماهه دیگه نمیرم😍😍

چی تمرین میکردی بانوی نمونه کشور؟ 

مثل شما کمه، قدر خودتو بدون 💎

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
واي نه خيلي باهات مخالفم در اين زمينه !!شكم هاي چند طبقه ايراني ها رو هيچ جاي دنيا نميتوني پيدا كني. ...

با این نظرتم کاملا موافقم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واقعا نداشته بک پک اومده بوده. شانس نداری آخرش هم اینا نصیبت می شن ببینی.    

نه غريبه نبود كه نشناسم چه جوري اومده و چه وضع مالي اي داره  اما كلا سيستم تربيتي و فكريش حساب كتابي ه نه تنها در مورد غذا مثلا در مورد خريد هر چيزي اينم قرار نيست چون اروپايي ه حتما كارش درست باشه من حال نميكنم كلا با اين سيستم وكلا ربطي به شانس من هم نداشت چون قرار نبود پول غذاي منو بده🤣🤣🤣🤣

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نخواستيم بابا، اصن خودم ماه پيش يه تومن درومد تو قرعه كشيم😎 سلااام بر تو اي اقداميه عزيز.. ...

والا من اسمشو گذاشتم اون اتفاق کثیف😂😂😅

چندم داشتی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شوهرم یه شلوار کهنه داره قربون دستت تو. اونوری بفرستم بده به انجلا گناه داره

لامصب جنسش مرگ نداره ببین چند ساله تنش کرده آخ نگفته.  

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
پدر. زن پولدار هم خیلی خوبه😋

صد در صد

عصری رفتم خونه بابام اینا کلی خرید برام کرد

شب که شوهرم اومد گفت اینا چیه گفتم بابام داده

گفت نکن خانومم زشته بخدا

گفتم خودش خریده

کانال انواع لباس https://t.me/joinchat/AAAAAENYGL90CtWFSO3yHQ
چی تمرین میکردی بانوی نمونه کشور؟  مثل شما کمه، قدر خودتو بدون 💎

بدن سازی میرفتم

البته من هیچوقت تاحالا چاق نبودم

خانواده مادریم همه استاندارد هستن اون تپلاشم لاغر کردن😥😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه غريبه نبود كه نشناسم چه جوري اومده و چه وضع مالي اي داره  اما كلا سيستم تربيتي و فكريش ...

نه دیگه اینجایی ها می خورن. ندیدم کسی مثل این آشناتون از نخوری هلاک بشه. کاش مهمونش می کردی نخورده نره.   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
آقا من غلط کردم گفتم ایرانیا دارن لاغر میکنن🖑 حله؟😐 کوتاه بیایین😂😂😅😂😅

ولی خداییش ایرانیا هیکلشون اکثرا بده هاااا..باهات موافق نیستم     

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
ولی خداییش ایرانیا هیکلشون اکثرا بده هاااا..باهات موافق نیستم      

مرض

اَه😂😂😅

حالا فارغ ار بحث مسخره تفکیک جنسیتی اینجا یه سوال میپرسم و برای خود منم سواله و اونم این که شما اگه ...

به یورو بگو چقدر می شه، ببینم چه نقشه ای می تونستم اصلا باهاش بکشم. 

والا عزيزم از هفتم يه شب درميون اون اتفاق كثيف رو داشتم😅😅

من از نهم😥😥انشالله نتیجه بگیریم.😍😍😍کثیف😂😅😂

حالا فارغ ار بحث مسخره تفکیک جنسیتی اینجا یه سوال میپرسم و برای خود منم سواله و اونم این که شما اگه ...

اقا شما دعا کن دستم بیاد. چون من تا حالا بیشتر. از. یه تومن تو حسابم نداشتم

واسه همین پرسیدم یه وقت زد پولدار شدم چطوری خرجش کنم😅

در اولین فرصت میرم پیش یه مشاوره برای درمان توهم و خیالپردازی و بلند پروازیم  

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
در اولین فرصت میرم پیش یه مشاوره برای درمان توهم و خیالپردازی و بلند پروازیم    

😂