2777
2789
سلام گيسو جون... ٩ شهريور داري ١٢ تومن دستي بدي لازم دارم🤓

شوهرم به پام افتاد

گفتم نمیدم

اونوقت بدم تو😂😅

سلام مامان آینده😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 😑 😐 😑 😐  منم یه پولدارم که فقط دارم پلک میزنم  اینجا  😂😂😂😜😜

بيا با هم قدم بزنيم😝

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
حرف من اينه وقتي ميتوني جنس درجه يك بخري و استفاده كني از يه برند معتبر و خوب چرا نبايد اين كارو بكن ...

خب این تفکرت صفر و یکه. ولی تو اروپا یه برند درجه یک وجود نداره که. ده ها برند وجود داره که همه شون درجه یکند، مجبور نیستی خودت رو با گرون ترینش خفه کنی. نصف اون پول رو می دی همون کیفیت رو می خری.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
من هر کس و جدیدا میبینم یا لاغر کرده یا باشگاهه و در حال لاغر کردن😥😥

من هرکیو میبینم یا لاغره قوز داره یا چاقه شکم پهلوش زده بیرون

باشگاهم میان انقدرررر تنبل واسه عکس و وقت گذرونی

شما باشگاه میری؟!

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اخه چون خودم اپل دارم خنديدم همه تا گوشيمو ميببينن ميگن پولدارين ؟؟😂😂😂 مگه هركي اپل داره بولداره ...

نه بابا ما که نداریم😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه زشته هیچکس مثل ترکا و ایرانیا به هیکلشون نمیرسن خیلی از این رفتار ایرانیا خوشم میاد

واي نه خيلي باهات مخالفم در اين زمينه !!شكم هاي چند طبقه ايراني ها رو هيچ جاي دنيا نميتوني پيدا كني.اتفاقا به نظرم ايراني ها بيشتر دوست دارند كه صورت زيبايي داشته باشند و هيكل هاشون رو با لباس ميپوشونن اما آمريكايي ها و اروپايي به خصوص جوون هاشون هيكل در الويتشون هستش

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
من هرکیو میبینم یا لاغره قوز داره یا چاقه شکم پهلوش زده بیرون باشگاهم میان انقدرررر تنبل واسه عکس و ...

۱ماهه دیگه نمیرم😍😍

شوهرم به پام افتاد گفتم نمیدم اونوقت بدم تو😂😅 سلام مامان آینده😍😍😍

نخواستيم بابا، اصن خودم ماه پيش يه تومن درومد تو قرعه كشيم😎

سلااام بر تو اي اقداميه عزيز.. باهميم گيسو😜

يادت نرفته كه گفتم تاپيك صلوات زدي نصف نصف

الان گزارشم نكنن به خاطر گفتن اقدام😰

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

آقا من غلط کردم گفتم ایرانیا دارن لاغر میکنن🖑

حله؟😐

کوتاه بیایین😂😂😅😂😅

بيا با هم قدم بزنيم😝

😝😝😝😝😝 زیر نور ماه  

🌔

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼