2777
2789
یه سوال الان به میزان درامد میگن ثروتمند یا به میزان دارایی کلی یه شخص؟ اگه درامد هست به چه میزان د ...

نازگل احیانا رشتت اماره؟

من خودم ماهی ده تومن داشته باشم صاف پولدار نه ولی میتونم خوب زندگی کنم

والا ۱ مرداد بودم این ماه قانونن ۱ شهریورم حالا اگه باز تاخیر نداشته باشم نمیدونم والا😥😥😥

پس چرا از نهم كثيف كاري كردي🤔☹️

من يه روز قبل از تو موعدم بود، ٣١ مرداد

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ۱ مرداد بودم این ماه قانونن ۱ شهریورم حالا اگه باز تاخیر نداشته باشم نمیدونم والا😥😥😥

... مرد راهنماییت نکنه صلوات 😐😷

گیسو شوهرت اینجا عضو باشه عکس العملت چیه؟ 😶

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
به یورو ماهی تقریبا 22 هزار یورو که فکر کنم شما این درآمد رو داشته باشید چون اونایی که در کشورهای ار ...

نه قربونت ندارم، دعا کن دربیارم، کادوت محفوظه. البته یه نفر تو این کشور برای22هزار یورو درآمد باید 8300 یورو تکس بده، و 13700 تاش براش می مونه. حالا برم حساب کنم ببینم با 13700 چی کار کنم.   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
پس چرا از نهم كثيف كاري كردي🤔☹️ من يه روز قبل از تو موعدم بود، ٣١ مرداد

خب من دندون کشیدم و خونه نبودم😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
كسي هلاك نشد درباره يه سيستم فكري داريم بحث ميكنيم سيستم فكري كه بر خلاف سيستم سرمايه داري حاكم در ا ...

خیلی عصبی ای! شُوک پول زیاد بهت نساخته! سعی کن ایزی بگیریش عادت می کنی، پوله درد نداره که!   

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  

منم حتي ماهي يك ميليون داشته باشم ميتونم خوب زندگي كنم😂😂

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
... مرد راهنماییت نکنه صلوات 😐😷 گیسو شوهرت اینجا عضو باشه عکس العملت چیه؟ 😶

عضو باشه؟

مثلا چطوری؟یواشکی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خیلی عصبی ای! پول زیاد بهت نساخته! سعی کن ایزی بگیریش عادت می کنی، پوله درد نداره که!    

كلا ما پولدارا عادت به بحث هاي فرسايشي نداريم   

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
یعنی اقدام نمیگی ولی کثیف کاری میگی🤣  الان داره جلو چشمم رژه میره

😂😂😂😂 خانم اجازه   گيسو يادم داده😅

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
عضو باشه؟ مثلا چطوری؟یواشکی؟

آره برای تفریح، اتفاقی بفهمی چه فکری راجع بهش میکنی

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
... مرد راهنماییت نکنه صلوات 😐😷 گیسو شوهرت اینجا عضو باشه عکس العملت چیه؟ 😶

مردا فقط بلدن واسه خانونا و مسائل شخصیشو گزارش بزنن