2777
2789
خب من دندون کشیدم و خونه نبودم😥😥

اهااان اره راستي.. 

بهتر شد كهيراي لپت؟؟

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره برای تفریح، اتفاقی بفهمی چه فکری راجع بهش میکنی

گوشی اندرویید و کلا دسترسی به اینترنت نداره.و خوشش نمیاد از این زن بازیا

ولی اگه ۱ روز بفهمم

حس میکنم ترنس باشه🙈🙈🙈🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کثیف کاری دیگه چیه😷😷😷

اتفاق كثيف😅

بگيم اقدام ميان در كاربريمونو تخته ميكنن😜

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
شب همگی خوش آرزو میکنم همگی جیبها و حسابهاتون پرپول و سفره هاتون رنگین و پربرکت و دلهاتون شاد و ...

شب خوش

آرزو میکنم خدا به مردهای سرزمین مون مرد بودن عنایت کنه بعد پولداری

آمین

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
اهااان اره راستي..  بهتر شد كهيراي لپت؟؟

نههه😓😓😓 عفونت جای دندونمم خوب نشده هنوز😐😐😐🤕🤕🤕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اتفاق كثيف😅 بگيم اقدام ميان در كاربريمونو تخته ميكنن😜

اینا خبر ندارن از دردِ من😅

نههه😓😓😓 عفونت جای دندونمم خوب نشده هنوز😐😐😐🤕🤕🤕

عههههه... حتما ميرفتي دكتر🤔🤔

شايد دارو بده خوب شي

گوشی اندرویید و کلا دسترسی به اینترنت نداره.و خوشش نمیاد از این زن بازیا ولی اگه ۱ روز بفهمم حس می ...

احسنت،  پس آدم حسابیه همسرت 👍

ترنس یاد اون مگان فاکس افتادم 😂😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
عههههه... حتما ميرفتي دكتر🤔🤔 شايد دارو بده خوب شي

خاک برسرشم شد.دارم اموکسی سیلین میخورم

با این لپم کجا برم اخه😢😢😭

اتفاق كثيف😅 بگيم اقدام ميان در كاربريمونو تخته ميكنن😜

کثیف نیست که بیچاره

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
احسنت،  پس آدم حسابیه همسرت 👍 ترنس یاد اون مگان فاکس افتادم 😂😂

آییییی نگوووو

من عکسشو سیو کردم تو گوشیم😂😂فک نکنم خودش باشه😏😏