2777
2789
احسنت،  پس آدم حسابیه همسرت 👍 ترنس یاد اون مگان فاکس افتادم 😂😂

این قضیه مگان فاکس چیه این چندمین باره که میشنوم امروز🤔

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم ۱ کاربر بود

روانی بود ۱ کم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

جوانمرد می دونم چی کار می کنم با 13700،
یه رنچ استایل قسطی می خرم. البته اولش یه کم داون پیمنت جمع می کنم که خیلی اینترست ندم.
ولی این درآمد خیلی مناسبیه برای قسط دادن.

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
آییییی نگوووو من عکسشو سیو کردم تو گوشیم😂😂فک نکنم خودش باشه😏😏

شبیه جلوبندی مگان تصادف کرده بود تا مگان فاکس 😂😂😂

مدرک جمع کردی ازش 😆 عکس خودش بود دو تا گذاشت یکی بیرون یکی خونه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
خاک برسرشم شد.دارم اموکسی سیلین میخورم با این لپم کجا برم اخه😢😢😭

اخه هردارويي كه نميشه خورد كه

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
خيلي ام اتفاق عشقيه😍 قشنگ تابلوعه نامزديا😍😍😍

نه ربطی به نامزدی نداره..کلا میگم نسبت کثیف دادن خوب نیست 😉😉قربونت برم ❤️ 

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️
شبیه جلوبندی مگان تصادف کرده بود تا مگان فاکس 😂😂😂 مدرک جمع کردی ازش 😆 غکس خودش بود دو تا گذاشت ...

واقعا؟

آخ آخ

پس پاکش کنم😥😥😥یلدا؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه هردارويي كه نميشه خورد كه

اموکسی اشکال نداره ک

گلم.حتی تو بارداری

یلدا تو چقد بعد اون قضیه حالث ثابت میمونی؟

اسم ۱ کاربر بود روانی بود ۱ کم

🤔دوست دارم ببینمش.حالا چرا مگان فاکس 

جوانمرد  می دونم چی کار می کنم با 13700، یه رنچ استایل قسطی می خرم. البته اولش یه کم داون پیمن ...

رفت بابا😂

یه جوانمردی بود توهم شباهت با مگان فاکس داشت، گفتن عکسشو نشون بده رونمایی کرد از مگان 🚗

گیسو عکسشو داره 😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
نه ربطی به نامزدی نداره..کلا میگم نسبت کثیف دادن خوب نیست 😉😉قربونت برم ❤️ 

شوخيه عزيزم☺️☺️

اتفاقا خيلي ام خوبه.. 

اون جريان گيسو بود ميگم اتفاق كثيف

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍