2777
2789

سلام.

وسط خواب دستم خورد به کنترل کولر گازی ،یهو روشن شد بعد صدای عجیبی داد ،که تا حالا اینجور نبوده . خاموشش کردم ،دستگاه خاموش شد ،اما دستگاه داخل بالکن با صدای بد کار میکنه . الان چه غلطی کنم ،میترسم بسوزه ، صاحبخونه رو چکارش کنم 😭😭😭شوهرمم خونه نیست ،دیر وقته بهش زنگ بزنم .

کسی میدونه چکارش کنم ؟؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا نترس هیچی نمیشه کولر گازی ماهم خیلی وقتاصداهای عجیب و غریب میده مال کارکرد خودشونه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه بابا نترس هیچی نمیشه کولر گازی ماهم خیلی وقتاصداهای عجیب و غریب میده مال کارکرد خودشونه

آخه قاطی کرده خاموش نمیشه دیگه 

آخه قاطی کرده خاموش نمیشه دیگه 

ببینم کولر گازی داخل خاموش شده موتور اصلیش که بیرون کار میکنه؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
۳۰ خیلیه باید بشه ۲۴ ولی بازم ربطی ب صدا نداره خب چون خاموش کردی همسرت حتما صبح میاد ببینه مشکل چیه ...

خودم گذاشتم رو ۳۰ چون خاموش نمیشه دیگه ، دکمه خاموش میزنم خاموش میشه ولی داخل بالکن همچنان کار میکنه با صدای بد .

خودم گذاشتم رو ۳۰ چون خاموش نمیشه دیگه ، دکمه خاموش میزنم خاموش میشه ولی داخل بالکن همچنان کار میکنه ...

ممکنه فنشو زیاد کرده باشی به هر حال یکی دوبار دکمه خانوشو رو ب رو دستت بگیر بزن بعد سمت کولر بزنش 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
یه دکمه داره رو کنترل بنام انرژی سیوینگ اونو زدی باز بزنش تا علامتش بره کولرم روشن کن گرما

عکس گذاشتم ،لطفا بگید دقیقا کدومش؟ تو خواب انگار دستم خورد به دکمه هاش ،قاطی کرده 

روشنش کن  دکمه کلین رو بزن

خدا خیرت بده ،درست شد ،یه دنیا ممنون ، داشتم از استرس سکته میکردم